Hirdetés 

Kulcsár Edina és G.w.M. exkluzív interjút adtak a Story Magazinnak, amelyben szóba került a házasságuk, a hamarosan érkező kislányuk és az álmaik, terveik is.

A pár elmondta, hogy egyelőre még maradnak az albérletükben, de a távlati céljuk egy hatalmas birtok.

-Egy-két évig maradunk még itt, ahol most lakunk, de az álmunk egy hatalmas birtok. Mint a mexikói szappanoperákban, egy igazi „hacienda”, ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben. Meglátjuk, mi lesz belőle. Én személy szerint bármivel megelégszem, csak legyünk együtt, és legyen mindenki boldog és egészséges. – mondta a lapnak Edina, G.w.M. pedig arról beszélt, hogy ez egy álom, de az eddigi álmait is sikerült megvalósítani.

Nálam minden arról szól, hogy gyerekkoromban – mint minden utcagyereknek, hip-hop rajongónak – nagy álmom volt a jó cucc, a jó kocsi és a gazdagság. Boldog vagyok, hogy ezt elértem.


G.w.M. szereti a márkás holmikat, de sokat tett is ezért (Fotó: Instagram)

De én ezért nagyon sokat tettem. Míg mások diszkóba jártak, én 15 évesen öt fellépést lenyomtam egy éjszaka, és több ezer kilométert utaztam. Nagyon sajnálom, hogy az emberek, ha meglátnak egy jó autóval, drága ruhában, nem azt szűrik le, hogy ebben mennyi munka, kitartás és alázat van. Arról nem beszélve, hogy a cigány származásom miatt ötször többet kellett tennem, bizonyítanom, mint másnak. De én a márkákkal nem akarok többnek tűnni, egyszerűen csak szeretném élvezni, hogy „megcsináltam”. Boldoggá tesz, amikor adhatok a szeretteimnek, és az is, amikor én magam beülhetek a drága autómba, drága holmikban, halkan megy a jazz-zene, és elkap az érzés: sikerült. – folyatta a sztárrapper, aki azt is elmondta, hogy egy férfi felelős a családjáért.

A férfi arra született, hogy felelősséget vállaljon a családjáért, és megteremtse számukra az anyagi biztonságot, jólétet.

A harmónia és a boldogság a mindennapjaik része (Fotó: Instagram)

Én ezt kötelességemnek érzem, és elég korán meg is talált ez az alfahímszerep, hogy támogassam a szeretteim. De én ezért élek. 15 éves koromtól megéltem mindent, ami a sikerrel jár, és két opcióm volt: vagy lezüllök, vagy benő a fejem lágya, és egzisztenciát, családot alapítok. Nagyon józan voltam, és az utóbbi úton indultam el, és azon vagyok ma is. Semmi értelme nem lenne az életemnek, ha nem lenne családom, és nem lenne kivel megosztani a pénzt és a sikert. Szerintem még 10 évig porondon leszek, aztán lesöpörnek az újak. De mivel kiderült, hogy a producerkedésben is helyt tudok állni, később az lehet a másik, biztos lábam. De az is lehet, hogy egészen másra fogok vágyni, és elvonulok egy tóhoz, egy szép faházba, és ott élünk majd csendben, békében. – mondta a rapcsászár.


Hirdetés 

Álmaikat valósítják meg (Fotó: Instgram)
MÉG TÖBB HÍR KULCSÁR EDINÁRÓL ÉS G.W.M.-RŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép:  TV2

EZ IS ÉRDEKES!

A népszerű TikTok sztár elárulta: Ez a tuti tipp a hosszú és boldog házasságra – videó

/p>