Hirdetés 

Lakatos Márkot tavaly decemberben menesztette az RTL a Reggeli című műsorából.

Akkor a csatorna azzal indokolta a stylist menesztését, hogy folyamatosan frissíteni szeretnék a műsorban az arcokat. Ma kiderült, hogy Járai Máté sem maradhat tovább, a menesztés okaként a pedig szóról szóra ugyanaz a szöveg lett kommunikálva, mint Lakatosnál.

“Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez.

A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként.   

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is” – áll az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatóság és a Reggeli szerkesztőségének friss közleményében.


Járai Máté távozik az RTL-től (Fotó: Instagram)
MÉG TÖBB HÍR JÁRAI MÁTÉRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Szétszedik új fotója miatt Tóth Andit: “Mièrt olyan a fejed mindig, mintha be lennèl szívva?”

/p>