Hirdetés 

A Media 1 hozta a nap televíziós hírét, miszerint az RTL ámbár bejelentette, hogy lesz 2023-ban is X-Faktor, úgy tűnik mégis stratégiát váltott.

A portál úgy tudja, hogy várhatóan idén nem az X-Faktor, hanem a The Voice magyar változata kerül adásba a televíziózás csúcsszezonjának számító őszi időszakban.

A Media1 több megbízható iparági forrásból is úgy értesült, hogy bár tavaly ősszel már az énekesek toborozását is megkezdte az RTL az X-Faktor következő, 2023-ra beharangozott 12. évadába, az RTL Magyarország szerződést ír alá a The Voice című énekes tehetségkutató jogtulajdonosával, az ITV-vel arról, hogy idén a The Voice című formátum képernyőre kerülhessen.

A Media1 kereste az ügyben néhány nappal ezelőtt az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, de nem érkezett válasz a portál írásos megkeresésére.

Jelenleg azt sem lehet tudni, hogy az X-Faktor ideiglenes szüneteltetése esetén valamilyen feladatot szánnak-e a mentoroknak, ByeAlexnek, Gáspár Lcinak és Herceg Erikának. Puskás Péter nem RTL-es marad munka nélkül, hiszen a csatorna szerződtetett műsorvezetője, jelenleg a Való Világ 11. évadát vezeti.


Úgy tűnik, az X-Faktor pihenni fog (Fotó: RTL)
MÉG TÖBB HÍR AZ X FAKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Forró fotók: Bomba alakot és dekoltázst villantott Rubint Réka!

/p>