Hirdetés 

Zanzibárról hazaértek és már pattantak is repülőre Berki Mazsiék, hogy a Maldív-szigeteken folytassák pihenésüket.

Berki Mazsi új szerelme Zoltán is tekben-vajban füröszti az özvegyet, akin egyre inkább sugárzik a boldogságtól. Rá is fér, hiszen az elmúlt évben nehéz időket élt át a gyásztól az anyagi problémákig.

Ámbár Mazsi megpróbálja nem a nyilvánosság előtt élni az életét, azért itt-ott megtalálható egy-egy elejetett morzsa, ami árulkodó. A Bors megtalálta azt a luxuskomplexumot, amelyben Mazsi és párja nyaral. Nem a magyar kisnyugdíjasoknak lett belőve az árkategória, hiszen egy éjszaka ebben a hotelben nagyjából 400 ezer forintba kerül.


Itt nyaral Mazsi és szerelme (Fotó: Booking.com)

Az Indiai-óceán szívében lévő trópusi sziget mondhatni a fényűzés jegyében épült ki. A szállodakomplexum ugyanis 10 étteremmel, számtalan sportolási lehetőséggel, főzőtanfolyammal és egy tengerbiológiai központtal is várja a vendégeit. A tengerre épült villákban pedig hasonló pompa fogadja a turistákat, saját medencével és terasszal. Tekintve, hogy Mazsi is egy ilyen épület előtt fotózkodott, és már közel két hete kint tartózkodnak a mesés szigeten Zoltánnal, csupán a szállásuk 5 millió forintba kerülhet – írta a lap.

MÉG TÖBB HÍR BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Rubint Réka Szörnyellának, Schobert Norbi dalmatának öltözött farsangon – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading