Hirdetés 

Hódi Pamela a hot! magazinnak adott interjút, amelyet a Blikk szemlézett.

Az interjúban elmesélte annak az időszaknak a nehézségeit, amikor Berki Krisztiántól elválva külön utakon kezdtett járni.

„2017 szeptemberében költöztem el Natival albérletbe, ott csöppentem bele a nagybetűs Életbe. Nem volt sok pénzem, ráadásul azt sem tudtam, hogyan kell szerződést kötni, avagy kiállítani egy számlát. Aztán lassan beindult minden, egyéni vállalkozó lettem, jöttek a felkérések, és elindítottuk kettőnk életét. Kiálltam az elveim mellett, nem nyilatkoztam folyton. Sokat sírtam, örlődtem magamban otthon, de a tapasztalataim megedzettek” – mondta Pamela, aki ekkor már tudatosan ügyelt arra, hogy kislánya miatt kevesebbet szerepeljen a nyilvánosság előtt, ám folyamatosan küzdenie kellett legbelül magával, amikor Krisztián és Mazsi a közös szerepléseikkel átléptek bizonyos határokat.

„Soha nem a közvélemény vagy a követőim bántottak. Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés. Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között, mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet”

-mondta el Hódi, aki öt éve ismerte meg a Ferencváros egykori labdarúgóját Tóth Bencét, akivel össze is kötötte az életét és megszületett első közös gyermekük is.

“A kezdetektől ugyanúgy gondoskodik a nagyobbik lányomról, mintha a sajátja lenne, sportra viszi, együtt tanulnak. Bence nem tesz különbséget Nati és Olívia között.”

Pamela és Júlia asszony kapcsolata is kiegyensúlyozottabb, mint Mazsival.

Amíg a szabályaimat betartják, mindenki találkozhat a lányommal, az ő érdekeit szem előtt tartva.

Júliával ki tudtunk alakítani egy megfelelő kapcsolatot. Tudnak találkozni, legutóbb én vittem le hozzá Natit Tatabányára. Megkértem azonban, hogy amit az unokája bizalmasan mond neki, azt ne mondja el senkinek. Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy.

Ez Emmára is érvényes, de a szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie. Egyelőre jól haladunk”  – mondta Pamela.

MÉG TÖBB HÍR HÓDI PAMELÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Villantak a combok, Baukó Éva erotikus királynővé változott! A rajongók lementek hídba a látványtól – fotó

/p>