Hirdetés 

Napokkal ezelőtt ugyan még Király Viktor felesége nem kívánta kommentálni a szakításukkal kapcsolatban felreppent pletykákat, mára kiderült, a helyzet nagyon is valóságos – erről számolt be a Blikk.

Korábban úgy feltételezték, hogy Király Viktor költözött el otthonról, azonban a Blikk egyik informátora elárulta, ez nem így történt:

Anita költözött el a kisfiukkal, úgy tűnik, ő hozta meg a súlyos döntést.

Állítólag a pár még megpróbálja rendezni a viszonyokat, tesznek kísérleteket arra, hogy megmentsék a házasságukat.

Viktor még reménykedik abban, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat, és visszaszerezheti a feleségét, mert számára a család az első. A fiukat, Kolent igyekeznek a lehető legnagyobb egyetértésben, harmóniában nevelni, de a szülők között továbbra is feszült a hangulat, rengeteget vitatkoznak, ha nincs ott a kisfiuk. Még mind a kettőjükben dúlnak az indulatok, a sérelmeik erősebbek a megegyezésre való hajlamnál

-mondta el az informátor, aki azt is elmondta a lapnak, hogy mindketten különbözőképpen élik meg a szakítást.

“Egészen eltérően élik meg azt a helyzetet. Anita igyekszik kikapcsolódni, a barátaival szórakozni, amiről sokszor oszt meg fotókat, videókat az Instagram-sztorijában. Neki ez segít, abban, hogy ne folyton a házassági válsága miatt őrlődjön. 

Viktor más típus, ő egy érzékeny művész, aki nagyon a lelkére vesz mindent. Most sincs másként. Maga alatt van, nagyon hiányzik neki a kisfia, nehezen viseli, hogy nincs mellette, hogy hétvégi apuka lett. A munkájába temetkezik, így próbálja túlélni ezt a fájdalmas időszakot.”

-árulta el a barát.

MÉG TÖBB HÍR KIRÁLY VIKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Cosmopolitan

EZ IS ÉRDEKES!

Opitz Barbi olyan dekoltázst villantott, hogy kiakadt a szexiségmérő! – fotó

 

 

/p>