Hirdetés 

L.L. Junior és szerelme pár napja ismét együtt romantikáznak Dominikán.

Dárdai Blanka nem sokáig bírta szerelme nélkül és már ki is utazott Dominikára, hogy együtt lehessenek. Azóta elárasztották a romantikus szerelmes fotók a közösségi oldalukat.

A zenész válópere azonban heteken belül kezdődik és L.L. Junior már előre jelezte, hogy azon nem fog tudni részt venni egyéb elfoglaltsága miatt- írta a Bors.

Jogilag ennek semmilyen következménye nem lehet, de mivel a bíró is ember, befolyásolhatják ezek az apró külső körülmények. Hiszen hogyan veszi ki magát majd a tárgyaláson az, hogy L.L. Junior a gyermekelhelyezésben kizárólagosságot kért saját magának, majd a tárgyaláson fontos dolgai miatt nem tud részt venni és Körtvélyessy Kinga esetleg szemlélteti ezt a fontos teendőt a mézédes fotókkal? Ezzel kapcsolatban a Borsnak dr. Sebestyén Balázs jogász nyilatkozott.

“A bíróságon természetesen a jog számít, de kétségtelen, hogy a bírók is emberből vannak, ébredhet bennük szimpátia vagy épp unszimpátia egy tárgyaláson”magyarázta a Borsnak dr. Sebestyén Balázs ügyvéd.

Nyilvánvalóan nem a legjobb belépő, ha az alperes vagy a felperes épp egy pálmafás tengerparton ejtőzik,

de természetesen, ha előre igazolta, hogy nem lesz jelen, ennek semmilyen jogi következménye nem lehet. A feleket a bíróság a bontóperben a jelenlétük nélkül is szétválaszthatja, az elsődleges szempont a gyermekelhelyezés lesz, aztán utána egy másik perben kerülhet terítékre a vagyonmegosztás. A gyermek érdeke ugyanis a legfontosabb ebben a helyzetben – nyilatkozta a Metropol megkeresésére a jogász.

MÉG TÖBB HÍR L.L. JUNIORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: ReflektorOnline montázs (RTL)

EZ IS ÉRDEKES!

Egy korszak vége: Nincs többé Kulcsár Edina! Felvette férje nevét a szépségkirálynő

/p>