Hirdetés 

Éhen maradt a méregdrága első osztályú jegye ellenére a vegán étrendet betartó utas -írja a Today.

A Japan Airlines által üzemeltetett járaton nem mindennapi eset történt, felszolgálták a világ legdrágább banánját. Az egyik utas a foglalásnál jelezte, hogy vegán ételt rendelne magának. Ez a lehetőség manapság már a légitársaságok turista osztályán is elérhető, nemplána business, vagy első osztályon.

Kris Chari az indonéziai Jakartából Tokióba tartó járatán, még február 21-én megkapta a vegán reggelijét, amelyet meglátva kikerekedtek a szemei. A FlyerTalk légi utazási fórumon azt írta, hogy döbbenetes volt szembesülni azzal egyetlen banánt kapott reggelire, mindezért pedig nem kevesebb, mint 1,1 millió forintnak megfelelő japán yent fizetett.

A légitársaság szóvívője válaszolt a megjegyzésre

Komolyan vesszük az ügyfelek elégedettségét, és továbbra is figyelni fogunk étlapjainkra, tekintettel a különleges ételeket igénylő vásárlók növekvő érdeklődésére és változatos igényeire, beleértve az ügyféltől kapott értékes visszajelzéseket is

– mondta a Japan Airlines szóvivője a lapnak.

Chari azt is megjegyezte, hogy ő alig fűszerezett spagettit kapott ebédre, míg a nem vegán utasoknak a milliós jegyár mellett grillezett marhabélszínt és grillezett lazacot szolgáltak fel.

Az éhen maradt utas a banán szervírozását aranyosnak találta a legénység részéről, hiszen még evőpálcikát is kapott hozzá.

ÍME A VILÁG LEGDRÁGÁBB BANÁNJA:


A világ legdrágább banánja (Fotó: Kris Chari)
MÉG TÖBB MEGDÖBBENTŐ HÍRÉRT IDE KATTINTVA!

Kiemelt kép: Getty Images

EZ IS ÉRDEKES!

A ValóVilág győzteséért aggódnak a rajongók! “Remélem nem jut arra a sorsra, mint BB Évi…”

/p>