Hirdetés 

Molnár Anikónak csak úgy füstölt az OnlyFans oldala, amikor elindult.

Anikó pillanatok alatt elérte azt, hogy 3000 lájk is legyen egy fotóján, ami több ezer előfizetőt feltételez. Az egyik portál már meg is tippelte a múlt héten, hogy milliós összeget kereshetett eddig az egykori Nagy Ő, aki most tiszta vizet öntött a pohárba és a Borsnak elmondta, hogy pontosan mennyit is keresett.

“Elképedve olvasom, milyen hírek jelennek meg rólam. Van, ahol azt írják, hogy milliókat kerestem máris, aztán folyamatosan azt kapom, hogy mekkora r*banc vagyok, az OnlyFans nem munka, csak fotózgatnak, aztán dől a lé…. Hát ebből semmi sem igaz.

Úgyhogy szívesen tisztába is teszem kicsit a dolgokat: az OnlyFansen annyit keresel, amennyi munkát beleteszel az oldalad működtetésébe. Nekem a fotósomon kívül két srác segít, ők működtetik az oldalt, viszik a marketinget, figyelik a trendeket és ajánlásokat tesznek, hogy milyen irányba kell mozdulni. Elképesztően sok munka van ebben!

Nekem minden nap friss tartalmat kell feltöltenem, illetve napi több száz üzenetet kapok, amikre kötelező válaszolnom, hiszen az emberek fizetnek azért, hogy beszélgessek velük.

Ez nagyon sok időt elvesz, de szívesen csinálom természetesen” – kezdte a Borsnak Molnár Anikó, aki elárulta, hogy a civil foglalkozását nem adja fel.

“Ha regisztrálsz, minden bevételed 20 százaléka az OnlyFansszé. A bevételből finanszírozom a két srácot, akik nekem dolgoznak, abból fizetem a fotóst is, illetve még adóznom is kell a bevételből.

Most még nem tudok számot mondani, nem tudom pontosan mennyi lesz, de ahhoz, hogy hosszú távon üzletileg sikeres legyek, ahhoz a pénz nagy részét vissza kell forgatnom az üzletbe.

Nyilvánvalóan az a cél, hogy többet keressek, mint amennyit eddig a kozmetikával össze tudtam szedni, amit természetesen nem hagyok abba, tehát megmarad az a vállalkozásom is” – mondta az egykori Nagy Ő, aki valójában eddig egy forintot sem látott az állítólagos milliós bevételéből, mégsem adja fel, sőt valószínűleg merészebb tartalmakkal folytatja.

Erotikus tartalom valószínűleg lesz, de pornográfot nem vállalok!– zárta gondolatait Molnár Anikó.

MÉG TÖBB HÍR MOLNÁR ANIKÓRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Kiderült, mi várható a nagybeteg Galambos Lajcsi ügyében: “Több ügyvéd dolgozik Lajcsi ügyén…”

/p>