Hirdetés 

Az elmúlt években gyakorta olvashatjuk a bulvárlapok és az online portálok hasábjain, hogy XYZ „villantott”.

Napjainkban egyre népszerűbb az, hogy a sztárok megmutatják magukat, akár az előnyös vagy épp a hátrányosabb oldalukról. Az is tény, hogy a televíziós showműsorokban egyre többször fordulnak elő a legmerészebb ruhaköltemények, amelyek sokszor szinte semmit nem takarnak. De probléma ez? Zavar valóban valakit?

Ott az a bizonyos ingerküszöb…

Napjainkban, amikor az ingerküszöb egyre magasabb, amikor olyan időket élünk, hogy brutális mennyiségű információ árad az agyunkba reggeltől estig, ez egyáltalán nem meglepő. Egy showműsornak fontos, hogy írjanak róla. Egy celebnek kell a követő az instagramra, hiszen akkor lesz reklámértéke. És ha valakin van, mint megmutatni, miért ne tegye? Talán sokan nem tudják, de a lapok azt írják meg, amire az olvasó kíváncsi. És mielőtt nekünk támadnának, hogy ez nem igaz, eláruljuk: a napilapok és portálok híreinek 80%-a kis túlzással nem érdekel senkit, ellentétben a többszázezres kattintásszámmal futó „villantásokkal”. Tehát az olvasó mégiscsak tud valamit….

Tolvai Reni megmondta!

Erről Tolvai Reninek is meg van a véleménye, aki egyébként maga is előszeretettel mutatja meg mindenét, ami létezik- persze ízléses határokon belül. A népszerű énekesnő így vélekedik a sztárok villantásairól:

Nem akarok okoskodni, de nem a gyerekek, csecsemők látnak először melleket az arcukban egyből születés után?

– tette fel a kérdést Reni.

Ezzel részéről egyértelművé tette, hogy őt bizony egyáltalán nem zavarja az, ha valaki villant.

Megjegyezzük, bennünket sem… 🙂


MÉG TÖBB HÍR TOLVAI RENIRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

VV Reni kijött a ValóVilág villájából és elájult, hogy milyen drága lett minden!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading