Hirdetés 

54 éves korában január 12-én Los Angelesben elhunyt Lisa Marie Presley, a Király egyetlen lánya.

A tragédiát tetézte a hír, miszerint a végrendeletet az énekesnő édesanya Priscilla megtámadja, mivel azt nem ismeri el. A sztár eredeti végrendeletében édesanyja és korábbi menedzsere kezeli halála után a vagyonát, azonban rejtélyes okokból és eddig titkosan kezelve állítólag ezt Lisa Marie 2016-ban megváltoztatta és úgy döntött, hogy gyermeke örököljön mindent.

Priscilla ügyvédei szerint azonban a dokumentumban hibásan írták az anyja nevét, továbbá szokatlannak tűnő aláírás szerepel azon, ezért megtámadták a végrendeletet.

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz benyújtott beadványban az is szerepel, hogy a 77 éves Priscilla csak Lisa Marie halála után szerzett tudomást a 2016-os módosításról. Elvis egykori felesége azzal érvel, hogy a módosítást soha nem kézbesítették neki, amíg lánya életében volt, pedig azt a végrendelet kifejezetten megköveteli.  A helyzet komolyságát az is bizonyítja, hogy egy, a családhoz közel álló személy azt állítja az Entertainment Tonightnak, hogy a nagymama és unokája már nem beszél egymással, mióta Priscilla megtámadta lánya végakaratát.

Riley az édesanyját gyászolja, és a szíve szakad meg, hogy egy családtaggal kell vagyonkezelési vitát folytatnia

– mondta a forrás a lapnak.

Riley kitiltotta nagyanyját a családi birtokról…

Úgy tudni, hogy bár Riley magánúton szerette volna rendezni a vitát, ennek ellenére egy hosszú, bírósági csatára is felkészült a nagymamájával szemben, amely most odaáig fajult, hogy Priscilla már csak ügyvédjén keresztül kommunikál unokájával, aki mindennek hatására és a sok bántás miatt kitiltotta a nagyanyját Gracelandből, a családi birtokról. Jobban mondva kizárta. Lecseréltette ugyanis az összes zárat, ő pedig elutazott Memphisbe.


Lisa Marie Presley 54 évesen hunyt el (Fotó: TMZ)
MÉG TÖBB HÍR A PRESLEY CSALÁDRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

A szépségkirálynő ezentúl is Kulcsár Edina marad! “Ez egy teljesen privát jellegű dolog akart maradni”

/p>