Hirdetés 

Szabó Ádám kitűnő harmonikás és remek hangú énekes, de úgy tűnik a tehetsége ragadós.

Az énekes szerelme Farkas Jennifer influenszer, aki Zámbó Krisztián exe és Kolozsváry Zsolt felesége volt, most új babérokra tör. Énekelni kezdett és a videót hallgatva a rajongók már nagyon várják, hogy egy szerelmes duettet énekeljen párjával.

Szabó Ádám azt írja, hogy Jennifer egyszercsak a stúdióban acapella kezdett el énekelni és ebből született meg a videóban hallható dal.

“Épp a studióban dolgoztam mikor mondta, hogy szeretne énekelni és mindenféle zenei alap nélkül, acapella elénekelte ezt a dalt. Mindig mondja nekem, hogy mennyire inspirálom és szereti nézni, amikor dolgozom. Viszont sose gondoltam volna, hogy kristálytisztàn énekel, hogy ilyen jó hallása van, hogy meg akarja mutatni nekem azt, hogy egyáltalán mer énekelni és ad a véleményemre és bízik bennem, hogy én, egy hozzáertő őszinte lesz hozzá…”

-írta az énekes, aki persze őszintén le is írta a véleményét.

“Hihetetlen, hogy mennyire ügyes és eddig sosem énekelt mikrofonba és ennyire magától értetődően és ízesen bánik a hangokkal. Nagyon inspiráló ez számomra és felemelő, hogy egymást ennyire előre visszük és fejlődésre késztetjük a másikat. “

-tette hozzá a gondolataihoz Ádám.

HALLGASD MEG A DALT ITT!

MÉG TÖBB HÍR SZABÓ ÁDÁMRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Zimány Linda keményen edz az alakjáért: “Van, hogy kihagyom az ebédet, és helyette edzeni megyek”

/p>