Hirdetés 

A Fekete Vonat egykori sztárja Beat, a nehéz sorsú rapper most a barátainál húzza meg magát, miután a munkásszállót is el kellett hagynia.

Beat egy dalszövegben üzent L.L. Juniornak, aki megelégelte az állandó sárdobálást és épphogy hazatért Dominikáról, máris reagált az ügyben.

“Engem hibáztatni bármiért is, nem lehet. Nem tudom viszonozni, nem tudok beszállni ebbe. Sokkal több szeretet van bennem. És nem én vagyok a kompetens fél. (…)

Én mindenesetre minden jót kívánok mindenkinek. Ugyanolyan szerződéssel rendelkezem, mint ők. Sőt én előleget sem vettem fel. Sőt igazából a szervező – aki betette a több tízmillióját – sem kompetens fél, hiszen több előleget vettek föl, mint ami járt volna valójában. És ő a tartozásukról lemondott, nem tart igényt rá.

Mindenki gáláns volt, erre azt illik mondani, hogy köszönöm szépen” – mondta Junior, majd hozzátette, hogy az együttes így is bőven az elvárásokon felül teljesített.

Az, hogy volt ígérve bármi pénz, annak a reményében, akkor, hogy ha ilyen szintű dolgot tudunk hozni, ami teltház, nem ennyi tiszteletjeggyel. És azt gondolom, hogy több év után érhet el valaki olyan sikert, mikor beárazza magát 5-6-7-8 millió forintra, ezt a Fekete Vonat elérte egy este alatt. 8 milliós gázsira fel tudta tornászni magát. Sajnos nem tudtak élni a többiek ezzel, és, hogy igazából a menedzsment helyett vagy a sors helyett valakit keresnek, azt nagyon sajnálom”. – tette hozzá a TV2 kamerái előtt a zenész.

MÉG TÖBB HÍR L.L. JUNIORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL / TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Szabó Zsófi mindent elmondott a párkapcsolatáról!

/p>