Hirdetés 

A Glamour magazinnak adott interjút az X-Faktor egykori, egyben legsikeresebb mentora ByeAlex, aki békés és nyugodt embernek vallja magát, viszont ha valaki feldühíti, ott nincs kegyelem.


ByeAlex békésen él, de ezt elvárja a szomszédoktól is (Fotó: RTL)

“Volt egy gólyatábor, amikor rájöttem arra, hogy gyűlölök más emberekkel együtt lakni, együtt zuhanyozni és a hülyeségeiket, meg a zajongásaikat hallgatni. Nagyon csendes ember vagyok, nem zajongok és nem zavarok a létezésemmel senkit sem, annak ellenére sem, hogy zenélek. Ezért aztán szigorúan ragaszkodom ahhoz, hogy nekem se kelljen másokat hallgatnom…

Én vagyok a legrosszabb szomszéd.Ha valaki zajos, akkor annak megkeserítem az életét.

Volt olyan, hogy rárúgtam a szomszédomra az ajtót és mondtam neki, ha tovább folytatja a zajongást, akkor nagyon csúnya vége lesz a dolognak”

– mondta Alex a magazinnak, aki a mindennapjait halkan és békésen éli, azonban ezt elvárja a szomszédaitól is.

0-24 órában zenét hallgat és videójátékozik a zenész (Fotó: Instagram)

 “Alapvetően én 0-24 órában zenét hallgatok és videójátékozom,

hangosan élek, de füles van a fejem, nem zavarok vele másokat. Nem csinálok házibulikat vagy zajjal járó társasági összejöveteleket. Rengeteget bulizom, amikor szingli vagyok, ilyenkor irdatlan sokat megyek, de az, hogy én áthívjam a barátaimat és nálam zajongjunk, az nem fordulhat elő. Persze egy évben egyszer-kétszer előfurdalhat az, hogy átjönnek a haverok, de hajnali kettőkor már biztosan nem zajonganak nálam emberek. Utálom ezt a fajta viselkedést!” 

-tette hozzá a zenész.

kiemelt kép: Facebook


Hirdetés 

/p>