Hirdetés 

Az ikonikus táncművésznő, Medveczky Ilona egész élete során csak egyszer volt szerelmes, egyszer házasodott és egyetlen férfival élt együtt. A díva napjainkban már férfi társ nélkül él, de négylábú családtagjai teljessé teszik a mindennapjait. Medveczky Ilona a hot! magazinnak adott interjút, amelyet a Bors szemlézett. 


Fotó: hevesiportal.hu

A művésznő elmondta, hogy a nők mindig irigyek voltak rá, míg a férfiak féltek tőle. Úgy gondolja, hogy mindenki csak a sikert és csillogást látta benne, a kulisszák mögött lévő fájdalmakat és lemondást nem.

“Tőlem mindig féltek a férfiak! A nők irigykedtek rám – nem gondoltak bele, mennyi lemondással járt az életem. Engem egy férfiban mindig a jelleme, a tehetsége, az esze érdekelt, nem a bankszámlája vagy az ágybéli virtuozitása. Hil­de­brand István operatőrbe az Egy magyar nábob forgatásán lettem szerelmes, ám ő családot akart, gyereket, én viszont közöltem, hogy nem hagyok fel a tánccal.”

-mondta Medveczky, aki végül fizetett azért, hogy a férje legyen herceg és megkapja az osztrák állampolgárságot. Medveczky Ilona férje a saját neméhez vonzódott.

Összeházasodott egy herceggel az állampolgárság miatt, még fizetett is érte (Fotó: Metropol)

“1974-ben névházasságot kötöttem Európa ötödik leggazdagabb német nemesi családjának tagjával, egy saját neméhez vonzódó Turn und Taxis herceggel, cserébe százezer dollárt fizettem neki az osztrák állampolgárságomért. Egy napig se laktunk együtt, viszont sose váltunk el, így Wilhelm 2009-es halála óta hivatalosan is özvegy hercegné vagyok. Bár számos kiváló férfi kérte meg a kezem, ragaszkodtam a függetlenségemhez. Haláláig csak Nagy Richárdot becsültem, aki 25 évig volt a társam. „Papa” itt élt velem, de külön hálószobában, külön emeleten. Ma is hiányzik. Csodás ember volt: nagyvonalú, jólelkű, becsületes, toleráns, okos. Sose volt konfliktusunk, a tenyerén hordott, mégsem keresem az utódját.” 

-mondta a táncművésznő, aki arra a kérdésre, hogy nyitott lenne-e egy új kapcsolatra egyértelmű és rövid választ adott:

Nem született férfi, akivel én szóba állnék!


Hirdetés 

Medveczky Ilona az egyik Story Gálán (Fotó: Origo)

kiemelt kép: Fotocentrál / Kopornay Tamás

/p>