Hirdetés 

Dolph Lundgren egy interjúban árulta el először, hogy nyolc éve küzd a rákkal. Úgy véli, az életét az mentette meg, hogy kikérte a más orvos véleményét is – írta a Blikk.

2015-ben Dolph Lundgren az “In Depth With Graham Bensinger” című műsorban elárulta, hogy néhány éve rákbetegséggel küzd. Orvosai felfedeztek és eltávolítottak egy rákos daganatot a veséjéből. Ezt követően 6 havonta járt kontrollvizsgálatokra, és 5 évig minden rendben volt. Azonban 2020-ban, amikor visszatért Svédországba, reflux alakult ki nála, és egy MRI-vizsgálat során kiderült, hogy a rák kiújult. A hat daganat közül az egyik túl nagy volt ahhoz, hogy eltávolítsák, ezért szisztémás kezelést kellett kezdenie.

“Rájöttünk, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint gondoltuk. Az orvos elkezdett beszélni ezekről a különböző tumorokról, például a tüdőben, a gyomorban, a gerincben és a veséken kívül. Olyanokat mondott, hogy talán szünetet kellene tartanom, több időt kellene töltenem a családommal. Megkérdeztem, mit gondol, mennyi időm van még hátra. Azt hiszem, két vagy három évet mondott, de a hangján éreztem, hogy valószínűleg kevesebbre gondolt”

– magyarázta a színész, aki elment egy másik orvoshoz is, ott pedig reményt keltő véleményt kapott.

Ha a másik kezelést folytattam volna, körülbelül három-négy hónapom maradt volna hátra 2022-ben alapvetően csak néztem, ahogy ezek a gyógyszerek teszik a dolgukat.

-mondta a színész.

Az új kezelésnek köszönhetően a daganatai három hónapon belül 20-30%-kal csökkentek. Ez az arány mostanra 90%-ra nőtt, és úgy véli, hamarosan meggyógyulhat a betegségből.

“Most éppen arra várok, hogy kivegyék a maradék hegszövetet ezekből a tumorokból… A prognózis szerint remélhetőleg miután ezeket kiveszik, nem lesz aktív ráktevékenység, és a gyógyszer, amit szedek, elnyom minden mást.”

– árulta el.


Fotó: Femcafe

kiemelt kép: Daily Mail

/p>