Hirdetés 

A találgatásoknak vége: Kulcsár Edina és Varga Márk ma köszöntötték világra kislányukat, Amarát. A nevet a számmisztika alapján választották, de azt nem tudni, hogy vajon a születési dátumot is ugyanezen okból választották-e…

Edina korábban a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a baba nevének kiválasztását alapos kutatás előzte meg. A Borsnak akkor Kiss Zoltán “Zéro” numerológus elmondta, hogy a név betűszámai alapján a baba erős személyiség lesz, tele önbizalommal és határozottsággal. Egyáltalán nincs kizárva, hogy Edina és édesapja, Márk ugyanilyen körültekintéssel választották ki a baba születésének időpontját, hiszen Edina programozott császármetszésre készült, így némi beleszólása volt a nagy nap kiválasztásába.


Edina és Márk a névválasztásnál is gondosan odafigyeltek mindenre (Fotó: TV2)
Ezt mondja a számmisztikus a születési dátum alapján…

A Bors most felkereste Fazekas Tibor numerológust, aki elmondta, hogy várhatóan milyen jellem lesz a kis Amara a születésnapja számjegyeit figyelembevéve.

A születése napja 11., ami mesterszám (Uránusz), jön érkezik és győz, sugárzik belőle a belső és külső erő, egyben kiszámíthatatlan jegyeket hordoz magában. Nem lesz könnyű eset!

-mondta a neves numerológus, aki elmondta, hogy Amara sikeres nő lehet majd a felnőtt életében.

“A teljes születési dátumát tekintve az 5-ös számot kapjuk. Az életfeladata a talpraesettség, kifejezőkészség, okosság, sponteneitás elsajátítása. Sikeres emberré válhat, aki közvetlen természet marad. A születési nap a párkapcsolati számot is jelzi egyben. Erőteljes személyiség lesz, így nem irigylem, akivel később össze fog jönni!

-tette hozzá.

A boldog anyuka és apuka (Fotó: Instagram)

(via Bors)

kiemelt kép: TV2

/p>