Hirdetés 

Kulcsár Edina és G.w.M szeretik a drága holmikat. A kis Amara érkezése előtt nemsokkal annak ellenére döntöttek egy 800 ezer forint értékű plüssmaci megvásárlása mellett, hogy sokan felesleges vásárlásnak tartanák.

A drága luxusplüss megvásárlása abból derült ki, hogy Edina a közösségi oldalára posztolt egy fotót, amelyen egy Louis Vuitton mackó ül gyönyörű rózsaszín ruhák között. Azt is elárulta, hogy kisbabájuk, Amara új ruhákat kapott ajándékba, mivel Nina a lánya kinőtt ruháit a nővérének adta. G.w.M. számára fontos volt, hogy a kislányuknak új ruhái legyenek.

“A babakocsink Márk kérésére arany és fehér színű. Én szolidabbat választottam volna, de engedtem a férjemnek, és egyébként nekem is tetszik. A szobájába már korábban megérkeztek a bútorok, a férjem szerelte össze őket, ragaszkodik ehhez, és ért is hozzá. A fala rózsaszín, de letisztult és egyszerű. A ruhái is ezt a vonalat képviselik. Márk szeretett volna már most Gucci ruhákat vásárolni a picinek, de én feleslegesnek tartom ebben a korban, hiszen olyan hamar nőnek ilyenkor a babák, majd ráér, ha nagyobb lesz. Persze így is szép és minőségi dolgokat vettünk neki.”

-idézett Edina Blikknek adott interjújából a Story magazin.


G.w.M és Edina is szeretik a luxust (Fotó: Instagram)

Teljesen érthető, hogy Edinának miért kellett visszafognia a férjét, hiszen Márk mindig is előszeretettel hivalkodott a vagyonával. A sikerei előtt nem volt gazdag, de a sikerei után gyakran hagyott 5 millió forintot egy ruházati üzletben, a lányának pedig 50 millióért vett házat, de ha úgy tartotta kedve, akkor saját magának egy egyedi sportkocsit. Ennek ellenére Edina tudja, hogy G.w.M így is többet vásárol a szeretteinek, mint magának.

“Ő az az ember, aki mindent meg akar adni a szerelmének, azt akarja, hogy ragyogjon, csillogjon. Kérdezd meg őt, azt mondaná, én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak. De ha a szerelmemet boldogsággal tölti el, hogy viselem azt, amit tőle kaptam ajándékba, és hogy ha ő szeretné, hogy – az ő szavaival élve – rajos legyek, akkor én azt felveszem.”

-mondta az egykori szépségkirálynő.

A maci nagyjából 800 ezer forintba kerül (Fotó: Louis Vuitton)

kiemelt kép: TV2

/p>