Hirdetés 

Bombaként robbant Nótár Mary és Raul közös dala a YouTube-on, de a rajongók azonnal észrevettek valamit, ami szemet, vagyis inkább fület szúrt nekik. Márpedig, amit egy egyszerű műkedvelő kihall egy dalból, abban lehet valami… Mi ennek eldöntését az olvasóra bízzuk. Szerintünk mindegyik dal remekül sikerült.

Raul és Nótár Mary “Van pénzem, de!” című dalának klipje padlógázzal indult, három nap alatt ugyanis több, mint 180 ezer megtekintést ért el, és a YouTube egyik legnépszerűbb videójává vált. Mary “Tequila” című dala, amelyet Kis Grófóval énekelt, 16 milliós nézettséggel büszkélkedik, míg Raul Ábrahámmal közös szerzeménye, a “Régen itt voltál” 9,6 milliós nézettséget tudhat magáénak, így valószínű, hogy a két sztár együttműködése is akár sokmilliós nézettséget fog generálni.

Nótár Mary belevágna a baba projektbe: „a páromat a síromig fogom szeretni”

Az a fránya kommentszekció…

Minden happy is lenne, ha a kommentelők nem kotnyeleskednének bele mindenbe. Szerintük ugyanis az új dal refrénje első érzésre hasonlít valamire – szúrta ki a Ripost.

Azt szokták mondani, hogy

az a sláger, amire azt mondjuk: “Mintha már hallottuk volna…”

Nos, ezesetben a kommentelők szerint ez vitathatatlanul fennáll, ugyanis szerintük a klipsláger refrénje a Kistehén tánczenekar örökbecsű slágerének, a “Szájbergyereknek” a harmónia és hangulatvilágára épül. Egyébként mindekinek tetszik a dal, negatív kritikát nem is látni a kommentszekcióban.

„Kicsit szajbergyerekes. Vagy csak nekem?”

-írta az egyik rajongó, míg egy másik a hivatalos videoklip alá kommentelt:

„Kicsit van egy kék tó a fák alatt, de nagyon jó lett”

– írta a kommentelő, mire egy másik  kommentelő gyorsan megjegyezte: „Nem is kicsit”

Namost minekután mi nagyon szeretjük Maryt és Rault is és a Kistehén tánczenekar is non plus ultra nálunk, így mindenki döntse el maga, hogy a két dal hasonlít-e, vagy sem.

kiemelt kép: Kistehén official / Facebook / Koncertsziget

Nótár Mary megmutatta magát smink nélkül! – fotó

/p>