Hirdetés 

Szomorú lesz a szamuráj. Mondhatjuk azt ugyanis, hogy ami a legendás énekessel, Kozsoval történt a TikTokon, az a maga nemében a totális égés. Nem a ruha és nem is a karóra teszi az embert, de milliárdos szavakkal dobálózni és közben luxuskarórának tűnő hipergagyit hordani nagyon kellemetlen…

nem vitás, mindenkinek joga van úgy tenni, mintha luxusórája lenne, miközben a csuklóján egy céllövöldében lőtt kétpálcás darabot visel.

Tóth Gabi után Majka is 8 milliós Rolex órával hasít az ítészek székében! – videó

Ha azonban egy élő legendáról van szó, aki saját bevallása szerint az elmúlt években milliárdokat keresett a festményeiből, az eléggé kínos – számolt be a Ripost.


Kozso luxuséletet él, de az órája kamu (Fotó: RTL)

Kozso nemrég Hajdú Péter Frizbi című műsorában tűnt fel, és szokásához híven extravagánsan öltözött. Különösen az órája volt kirívó, ami első látásra nagyon drágának tűnt. Az énekes egyik rajongója kíváncsi volt az időmérőre, ezért megkérdezte a TikTok óraszakértőjét, hogy többet tudjon meg a legenda luxuskarórájáról. Nos, kiderült, hogy az óra egyszerű hamisítvány volt, egyfajta filléres darab. Azonban érdekessége az, hogy egy eredeti Bvlgari órát, ami az eredetije annak, amit Kozso viselt, körülbelül 1000 dollárért, azaz alig 350 ezer forintért lehet megvásárolni, tehát túlságosan akkor sem lett volna túlságosan megterhelő a pénztárcájának, ha az eredetit választja.

@beszeljunkorakrol

Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond… #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát

♬ eredeti hang – Beszéljünk órákról

kiemelt kép: YouTube

/p>