Hirdetés 

A Story Magazinnak adott exkluzív interjút Liptai Claudia, aki 25 évvel ezelőtt lépett a televíziós pályára. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és bizony a vörös démon az egyik legnépszerűbb női műsorvezető lett hazánkban.

Előkerültek Liptai Claudia kubai csődörrel készült meztelen fotói: igazi bombázó! – fotógaléria

A kezdetekről hatalmas lelkesedéssel beszélt a műsorvezetőnő.

“1998-ban az RTL Klubhoz szerződtem. Amikor az első castingra mentem a Csííízbe, azt mondták: „Zseniális vagy, szuper vagy, de nem kellesz.” Aztán később Árpa Attila felhívott, hogy mégis átvariálnák a műsort, vegyünk fel egy pilotot. Nem tudtam, hogy az mit jelent, csak annyit, hogy a lehető leglengébb ruhámat fogom felvenni, és arra törekszem, hogy nagyon vicces legyek. Mindig utólag jön rá arra az ember, hogy mi történt akkor, abban a pillanatban. Ott még nem tudtam, hogy a televíziós karrier az egész életemet meghatározza. A másik dolog, ami eszembe jut, hogy akkor még éltek a szüleim, én pedig nem voltam édesanya. Az egy egészen más élet volt.”

-mondta Claudia, aki megfogalmazta azt is, hogy mai fejjel mit tenne másként pályakezdőként.

“Semmin sem változtatnék, de jobban figyelnék arra, hogy többet akarjak belelátni a televíziós műsorok háttérmunkálataiba. (…) Mi anno nagyon erős színeket festettünk. Furcsa azt olvasni, amikor valaki azt nyilatkozza, hogy ő szeretne lenni az új Liptai Claudia. Ilyenkor mindig arra gondolok: miért nem önmaguk szeretnének lenni. Viccesen azt is mondhatnám, nekem az a célom az elkövetkezőkben, hogy én legyek az új Liptai Claudia. Önmagamnak lenni az élet bizonyos helyzeteiben tényleg nagy kihívás, és megújulni sem mindig egyszerű. Szóval ez nem is olyan rossz célkitűzés.”

-tette hozzá Caludia, aki elárulta, hogy miként viszonyult a híres emberekhez és a címlapokon való folyamatos szereplésekhez.

“Szerettem a híres embereket. Tilláért is odavoltam, amikor először dolgozhattam vele.

Nagy dolog volt, hogy egy művészember, egy ilyen csillogó intellektusú ember áll mellettem. Szóval a karrierem kezdetén büszke voltam a címlapokra, ahol előtte olyan emberek voltak, akikre én is felnéztem. Aztán persze jött az éltemnek egy olyan szakasza, amikor azt kívántam: bár soha ne írnának róla. Mostanában pedig újra élvezem.”

-mondta Claudia.

kiemelt kép: TV2

A ma 50 éves Liptai Claudia pucér fotósorozata mindent visz! – fotógaléria

 

/p>