Hirdetés 

Opitz Barbit az X-Faktor győzteseként ismerte meg az ország. A jellegzetes, egyedi hajkoronával rendelkező énekesnő hangja is közkincsévé vált az országnak, rengeteg rajongója minden koncertjén imádja a slágereit.

Mi történhetett? Opitz Barbi mellei háromszor akkorák lettek, mint eddig voltak- fotó

Nem mindenről beszélt eddig, pedig voltak olyan pillanatok az életében, amelyekhez nem a legkellemesebb emlékek fűzik. Palik László Manna című műsorában most elmesélte egyik meghatározó, szerencsés kimenetelű élményét. 

“A Sztárban sztár egy nagyon nagy emlék számomra. Ott azt sajnáltam, hogy végig hangszalaggyulladásom volt, úgyhogy nem tudtam olyan maximálisan teljesíteni, viszont így is csupa pozitív kritikákat kaptam” 

-mondta Barbi, aki bővebben is kifejtette a műsorban való szereplésének egyik döntő pillanatát.

“Amikor Jacksont alakítottam, előtte én beszélni is alig tudtam. Volt ilyen szteroidos inhaláló cuccom, és az segített volna helyrehozni. Hát nem kiömlött a kocsiba? Nem tudtam helyrehozni a hangomat, de amikor színpadon voltam, akkor az adrenalinsokk, az akaraterő hozta vissza valamilyen szinten a hangomat, hogy tudjak énekelni”

-mesélte az énekesnő, aki nem akart erről beszélni előtte, hiszen nem szerette volna, hogy sajnálatból szavazzák be a következő élő adásba a nézők.

„Sokan nem tudták, meg nyilván nem is akartam ezzel szerepelni, hogy most nekem milyen problémáim voltak, de ahhoz képest eljutottam körülbelül a műsor felééig, pont a hatodik adásban estem ki Horváth Tamásnál.”

-mondta el Barbi, akinek, mint kiderült, egyik koncertje után lett krónikus hangszálgyulladása.

kiemelt kép: Instagram

Szexi dekoltázst villantott Opitz Barbi! Mutatjuk a videót…

/p>