Hirdetés 

A nemrég véget ért The Voice után már be is jelentette az RTL, hogy 2024-ben újra képernyőre kerül az X-Faktor, amelynek mentorairól egyelőre nem árult el semmit a csatorna. Az biztos, hogy ByeAlex nem tér vissza, ő ezt már tényként közölte a rajongókkal.

Herceg Erika elvitte a showt-t, brutális dekoltázst villantott! – fotó

Most Herceg Erika küldött félreérthetetlennek tűnő üzenetet a fiatal tehetségeknek, amelyben arról írt, hogy sok kedves emlék fűzi a műsorhoz és bíztatja az énekeseket, hogy bátran jelentkezzenek a műsorba, mert ott nagyon profi csapat vár rájuk, akik majd kihozzák a maximumot belőlük. Ez egyértelmű célzásnak tűnik arra, hogy ő már nem lesz köztük. Hivatalos megerősítés erre és ennek ellenkezőjére nem érkezett, a csatorna pedig minden bizonnyal csak jövőre jelenti majd be a mentorokat.

„Sziasztok! Most pörgettem át a galériámat, jó néha végignézni mi is történt velünk azelőtt. Ez az egyik kedvenc képem, és mindig boldogan gondolok vissza, milyen fantasztikus, profi és tehetséges emberekkel dolgozhattam együtt.
Jövőre újra lesz X-faktor, és szeretném arra ösztönözni a tehetségeket, hogy jelentkezzenek, mivel egy nagyon profi csapat vár rájuk, akik kihozzák belőlük a maximumot.
Puszi mindenkinek!”

-írta Erika.

https://www.instagram.com/p/C0egRCroHkJ/

kiemelt kép: RTL

Hoppá! Nem titkolóznak tovább, Herceg Erika megmutatta szerelmé!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading