Hirdetés 

Gáspár Virág három éve tette le az érettségit, majd Franciaországban képezte tovább magát a gasztronómia területén. A fiatal celeblányt egész kicsi gyermekként ismerte meg az ország a Győzike Showban, mára azonban a rosszcsont kislányból gyönyörű felnőtt nő lett.

Miután Franciaországból hazatérve szakított egykori párjával, elkezdte élni a fiatalok gondtalan életét. Kicsivel később az is kiderült róla, hogy egy újonan nyílt budapesti luxusétteremben dolgozik és bizony, ahogyan sínre került a legkisebb Gáspár – lány élete, azóta egyre jobban néz ki, a rajongók győzik dícsérni őt. Hogy a szakítás tett-e jót a legfiatalabb Gáspár lánynak, vagy a franciaországi levegőváltozás, esetleg az új munkahely, azt nem tudni, de mostanában több olyan fotót posztolt az Insta sztorijában magáról, hogy a rajongók elájultak a szó jó értelmében a látványtól.


A sztorik mellett persze a közösségi oldalán maradandó emlékeket is őriz, így például a legújabb fotóját, amelyen hófehér ruhában pózol a gyönyörű celeblány. A fotóhoz egy fehér hattyú emotikonját szúrta be. A rajongók nem hisznek a szemüknek, imádják Virágot, pillanatok alatt százával záporoztak a lájkok a fényképre.

kiemelt kép: Getty Images / Instagram

Hihetetlen átváltozás! Megszabadult hosszú hajától a vékonyra fogyott Gáspár Virág! – fotók

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading