Hirdetés 

A sztárság árnyoldala… Aki ismert ember, annak szembe kell néznie ennek minden előnyével és hátrányával. A mulatós királynő, Suzy sehova nem tud úgy elmenni, hogy ne rohamozzák meg a rajongók, ne fotózkodjanak, vagy kérjenek dedikálást.

Suzy káprázatos a menyasszonyi ruhában! Özönlenek a gratulációk… – VIDEÓ

Az énekesnő élvezi is a sikeres karrierjét, azonban néha úgy érzi, szívesen válna láthatatlanná.

„A mindennapjaim mostanában szó szerint úgy telnek, hogy reggel felkelek és a következő pillanatban este van. Már két részből áll az online naptáram, egyik a koncertek időpontjaival, a másik fele pedig a mindennapi időbeosztásom. Sokat vagyok a családommal, a szüleimnek is igyekszem ott segíteni, ahol tudok. Nyilván senkinek sem könnyű az élete, de évek óta ebben a mókuskerékben lenni nem könnyű.

Királyvári Zsuzsanna vagyok, édesanya, a szüleim gyermeke, az egyszerű, hétköznapi ember allűrök nélkül, de sajnos mégsem tudok egy pillanatra sem megszabadulni Suzytól. Bármerre megyek, mindenhol megismernek, kedvesen üdvözölnek, ami  persze jól esik, de azért néha jó lenne csak pár napig felvenni egy láthatatlanná tévő köpenyt.

Tervezni is csak egy hétre előre tervezek, most épp a zalakarosi wellness-hétvégére készülök, ahol sztárvendégek lépnek fel és én vagyok a rendezvény háziassznya. A jövőá héten stúdiózok, elkészül egy új saját dalom, amiből nagyon örülnék, ha videoklip is készülne. „

-mondta a Borsnak a mulatós énekesnő.

kiemelt kép: Facebook

Suzy nagy bejelentése: „Amióta megérkezett az életembe, minden napomat bearanyozza”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading