Hirdetés 

 

Az ország egyik legsikeresebb mulatós énekesnője a TV2 Médiacsoport Zenebutik tematikus csatornáján jelentkezett hetente több alkalommal a “Bomba Party” című műsorával, azonban mindez már csak a múlt… 

A múlt héten kiderült, hogy az énekesnő nem marad tovább a Zenebutik csatornán, ehelyett a konkurens RTL csoport Muzsika Tv csatornáján kezd új műsorba. A váltás érdekessége, hogy Mary a Muzsika Tv-vel már megállapodva a TV2 Sztárban sztár élő showjában vett részt, amikor Opitz Barbara az ő karakterét személyesítette meg. Az énekesnő a szuperprodukció utáni napon közölte a hírt a hivatalos közösségi oldalán.


Nótár Mary a Facebookon tudatta a hírt rajongóival (Fotó: Facebook)

A Dana – Dom című műsor november 2-án rajtol és hetente lesz látható az egyik legnépszerűbb zenecsatornán. Nótár Mary patináns közegbe kerül, hiszen a csatornán olyan ikonikus előadók népszerű zenei műsorai láthatóak heti rendszerességgel, mint Tilinger Attila idén 19 éves “Házibuli Attilával” című showműsora, vagy a mulatós sztár Sihell Ferry “Dallamokon át” című műsora és Balázs Pali Zenés Randevúja. A Muzsika Tv tehát köreiben tudhatja a hazai könnyűzene legnépszerűbb előadóit és most már Nótár Maryt is.

Nótár Mary a Muzsika Tv legújabb igazolása (Fotó: Facebook)

A műsor koncepciója szerint élő cigányzenekar kíséri a sztárvendégeket, akik saját dalaik mellett feldolgozásokat is énekelnek majd. Az első évedban feltűnik majd Kis Grofo, Márió, MC Hawer és Tekknő, Nyári Kálmán is és természetesen a műsorban több alkalommal is dalra fakad a háziasszony, Mary is.


Hirdetés 

Tilinger Attila műsora, a „Házibuli Attilával” örömmel üdvözölte Mary csatlakozását a Muzsika Tv-hez. (Fotó: Facebook)

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading