Hirdetés 

A paródiavideóival népszerű vált Radics Peti hiába az egyik legnépszerűbb csillag a magyar YouTube egén, most úgy döntött, egy időre hátat fordít a rajongóinak és az influenszer-életmódnak

Hétfő este a Facebook-oldalán tett meglepő kijelentést Radics Peti, a hazai YouTube egyik legnagyobb sztárja. Mint írja, részben pont a csatornája elképesztő népszerűsége az, ami problémát okoz számára, ugyanis a jelenlegi lelkiállapotában alkalmatlannak érzi magát egy ekkora rajongótáborral bíró csatorna vezetésére – szúrta ki a 24.hu.


800 ezer feliratkozóval Peti a legnépszerűbb YouTuber (Fotó. 24.hu)

„Túl sok figyelmet szenteltem rá, a magánéletem rovására. Nem kezdem el sorolni, hogy mennyi minden történik jelenleg is a háttérben, amiről nagyon kevesen tudnak, így csak annyit szeretnék ezzel kapcsolatban mondani, hogy SOK most ez nekem. Túl sok az elvárás, amiknek nem tudok jelenleg megfelelni. Elindultam egy úton, amiről nem szeretnék letérni, ha viszont ebben az állapotban videózok tovább, azt érezni fogja mindenki. Talán már érzitek is.” – írta bejegyzésében.

A posztban Radics bőven kifejti, hogy miért nem szeretne nem száz százalékon teljesíteni, ahogy azt is, hogy ereje visszaszerzéséhez pihenésre van szüksége. Az öröm az ürömben az, hogy a visszavonulást csak ideiglenesnek, és nem véglegesnek szánja, bár azt még nem tudja, hogy pár napnyi, pár hétnyi vagy pár hónapnyi kihagyásra lesz szüksége. Mondjuk a pár napon egy ilyen drámai bejelentés után meglepődnénk, de ő tudja, és nyilván neki kell döntenie.

Forrás: nlc.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading