Hirdetés 

November 9-én indul A Konyhafőnök VIP, ahol hazai sztárok mérik össze konyhai tudásukat az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában!

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos megelégelték Fördős Zé válogatott szívatásait, mint például, amikor bokszkesztyűben vagy éppen megkötözött kézzel kellett főzniük, netán bekötött szemmel alapanyagot válogatniuk a piactéren. Eljött a revans ideje! Zének is szembe kell néznie a nem mindennapi kihívásokkal. De a séfek nemcsak Zét, a versenyzőket sem kímélik. A Konyhafőnök VIP legújabb évadában minden megtörténik, ami megtörténhet; sérülések, ájulások, kiborulások, kirohanások – nem várt, megdöbbentő, nem egyszer sokkoló fordulatok.

A versenyben többek között a pult mögé áll Ganxsta Zolee, Feke Pál, Oroszlán Szonja, Király Linda, Horváth Sisa Anna, Bódi Sylvi, Sáfrány Emese, Bárdosi Sanyi, Erdei Zsolt, Budai Zsuzsi, Balázs Andi, Völgyesi Gabi, Pokorny Lia, Palya Bea, Inti és Hujber Feri is!

Az, hogy ki lesz az idei A Konyhafőnök VIP győztese, hamarosan kiderül, a verseny ugyanis november 9-től, hétköznap esténként 20:40-kor lesz látható az RTL Klubon.


/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading