Hirdetés 

2018-ban „magyar Justin Bieberként” lett beharangozva, mindezek után pedig megosztó popénekesként komoly sikereket ért el Kövesdi Ákos, aki fiatalkora ellenére sokoldalú személyiség. Persze minden kezdet nehéz, de ha már sínre kerülnek a dolgok, akkor megy minden a maga útján. – 16 éves, fiatal voltam, tele ötletekkel és akkor Attila  (Tilinger Attila zenei producer – szerk.) segítségével megcsináltuk a saját magamnak már régóta megálmodott tini pop produkciót, melynek 12 dalából 2018 decemberére el is készült első lemezem, „Veled más ember lennék” címmel, amire nagyon büszke vagyok. Az első klipem százezres nagyságrendű nézettséget ért el, ami hatalmas eredmény volt a kezdetek kezdetén, azonban nem csak ez motivált. Legjobban a zene és az emberek – a közönség szeretete, ami miatt csinálom ezt az egészet.


A hazai Justin Bieberként ismerte meg az ország (Fotó: Csányi István)

Mindennél többet ér számomra, ha látom, hogy rohanó világunkban a vidám, vagy érzelmes dalaim hatnak az emberekre, és a gondokat elfeldve, mosolyt tudok csalni az arcokra. – mondta Ákos, aki szerint a siker mércéje sokszor nem kézzel fogható. – Véleményem szerint a siker relatív dolog. Szinte minden jót, ami a zenei pályán történt velem, a zene által megismert előadó barátaimat, a szakembereket akikkel lehetőségem van együtt dolgozni, a saját magam elé kitűzött, teljesített céljaimat is sikerként élem meg. Lassan 19 évesen hétről hétre visszatérő előadója vagyok az ország egyik legismertebb zenei műsorának, első lemezem ezer feletti példányszámban kelt el, dalaim megtalálhatóak többezres példányszámban eladott válogatáslemezeken, ebből egy aranylemezt már fel is akasztottam a falra.  Minden siker tovább motiváló hatással van rám.

Az énekes televíziós szerkesztőként is dolgozik. (Fotó: Facebook)

A fiatal énekesről kevesen tudják, hogy a kamera túloldalán is otthonosan mozog. – A zene mellett adásszerkesztőként dolgozom az RTL csoport zenecsatornáján futó egyik műsornak, a Házibulinak, amit nagyon szeretek. Véleményem szerint a kamera másik oldala is ugyanolyan izgalmas, mint amit a nézők látnak. -mondta Ákos, aki nemrég egy tőle szokatlan dallal szerepelt a már említett műsorban. – Sokakkal ellentétben én szinte minden zenei műfajt meghallgatok és ezekből inspirálódok is.

 

A „Nem a pénzed a lényeg” című dalom egy nagyon fiatalos, „trash” zene lett, amivel egy dal erejéig görbe tükröt mutattam a fiatal társadalom azon rétegének, akiknek csak a külsőségek fontosak. Számomra ez a dal egy izgalmas kitérő volt a zenei életemben, semmi komoly szándékom nem volt ezen a területen.

 

– mondta az énekes, aki jelenleg is meglepetésekkel készül rajongóinak, emellett pedig hitvallása, hogy több lábon kell állni, így mindemellett fodrásznak is tanul. – Az éneklés és a televíziózás mellett, harmadik szenvedélyem a fodrászat. Szeptember óta fodrásznak tanulok az egyik fővárosi fodrásziskolában, ahol a szakmában dolgozó legprofibb mesterfodrászoktól tanulhatom meg a szakma rejtelmeit. Nagyon szeretem, kedvenceim a gyakorlatok, ahol már készítettem egy-egy szép frizurát. – zárta gondolatait a fodrász – televíziós – énekes.

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading