Hirdetés 

Titokban összeházasodott Gryllus Dorka és Simon Kornél, majd a szertartás után rögtön a kórházba kellett sietniük, mert a színésznő hasában meg kellett fordítani születendő kisfiúkat. – írja a promotions.hu

Alig néhány órája derült ki, hogy 10 évvel azután, hogy egymásba szerettek, titokban összeházasodott Gryllus Dorka és Simon Kornél. A Blikk információi szerint a két színész egy egészen szűk körű ceremóniát szervezett, amin rajtuk kívül csak a két tanú, a család részéről pedig egyedül Soma fiúk vett részt.

„Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek. (…) Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is”

– fogalmazott a lapnak a színésznő édesapja, Gryllus Dániel.

Az ifjú pár nem nagyon akart nyilatkozni az esküvőjükkel kapcsolatban, őszintén szólva nem is volt rá igazán idejük, hiszen Dorkáék a ceremónia után rögtön a kórházba siettek, mert meg kellett fordítani a kis Áront a kilencedik hónapban járó kismama hasában. Dorka a közösségi oldalán mondott köszönetet az orvosának.

„Köszönöm a Róbert kórház főorvosának Dr Siklós Pálnak, hogy megfordította a hasamban kisfiamat Áront. Igen, igen pontosan, megfordította, így Áronnak lehetőséget adva a természetes születésre…nagy izgalommal várom, drukkoljatok nekünk”

 

Index kép: Népszava

/p>