Hirdetés 

Fogadni sem lehet a Békéscsaba – DVTK kupameccsre

Nagy bajban a lila-fehérek – írja az nb1.hu

Tegnap jeleztük, hogy halasztást kérhet a Békéscsaba a csütörtöki, DVTK elleni kupameccsére, mert a lila-fehéreknél 8 játékosnak lett pozitív a koronavírus tesztje, de azt is jeleztük még Preseinger Sándor vezetőedzőnek is az lett (a klub erről mást jelzett, erről lesz még szó).

Az nb1.hu információi szerint a Békéscsaba már jelezte a halasztási kérelmét az MLSZ és a Diósgyőr felé is, ám a mostani álláspont szerint, ennek ellenére is megrendezésre kerül a találkozó.

Mégpedig azért, mert a DVTK-nak már az előző körben is halasztania kellett, ráadásul az FTC elleni bajnokiját is pótolnia kell valamikor, így annyira sűrű lesz a programja, hogy már nem fér bele újabb pótlás.

Egyébként a csabaiak, az NB II-es bajnokság hétvégi fordulójában otthon kaptak ki a játéknap előtt még kieső, 18. helyen álló Szentlőrinctől 3-0-ra, de már azon a mérkőzésen is igen tartalékosan álltak ki, a kispadra például a megyei csapatukból kellett fiatalokat felvinniük.

Preisinger már azon a mérkőzésen sem volt a kispadon, eltiltása miatt, csütörtökön viszont a klub Facebook-oldalon tett bejelentése szerint családi okok miatt nem lesz ott, vasárnap viszont már igen, a Haladás elleni bajnokin.

A klub azt is jelezte, hogy a fogadási portálok nem is tették be a kínálatukba a Békéscsaba-DVTK meccset, valamint azt is, hogy a Haladás sem tudja vállalni a halasztást.


Hirdetés 

%d bloggers like this: