Hirdetés 

A John Wick-széria sztárja, Keanu Reeves már évek óta főleg hosszú hajjal, és szakállal szerepel filmjeiben, de most szinte teljesen felismerhetetlenné vált egy szerep kedvéért. – írja a promotions.hu

Sokak kedvencének számít Keanu Reeves, aki olyan alkotásokkal hódította meg a közönség szívét, mint például a Mátrix-trilógia, Constantine, a démonvadász, Az ördög ügyvédje, vagy a kőkemény John Wick-filmek. Az utóbbi időszakban tekintélyes méretű szakállat, és nagyjából vállig érő frizurát növesztett, és a legtöbben már így szokták meg őt, de most új megjelenéssel lepett meg minket, ráadásul az is kiderült, hogy miért.

Berlinben sikerült lefotózni Keanu Reevest, akinek teljesen eltűnt az arcszőrzete, és a hajkoronája is, így pontosan úgy néz ki, mint az 1999-ben bemutatott Mátrixban, mikor belecsöppent a szörnyű valóságba – és ez nem véletlen, ugyanis most is a Mátrix negyedik része miatt kellett megváltoztatnia a külsejét, hogy ismét Neo bőrébe bújhasson.

Jelenleg ezerrel forgatják a Mátrix izgalmasnak ígérkező folytatását, amiben a rajongók legnagyobb örömére Carrie-Anne Moss is visszatér, Keanu Reeves friss kinézete pedig arra utal, hogy nem csupán szimulációként fog szerepelni a műben, hanem rendesen is.

A készítők állítólag megint forradalmasítani fogják a hollywoodi filmgyártást, és rendkívül jó a forgatókönyv, szóval nem csupán a színész szokatlan megjelenése miatt várhatjuk a 2021. december 21-én esedékes bemutatót, hanem a különleges élmény miatt is.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képeket, amik elég heves reakciókat váltottak ki az emberekből, hiszen hatalmas a változás:

forrás: promotions.hu

/p>