Hirdetés 

Emilio 82 kilót fogyott: előtte-után képeken a látványos változás

Emilio rengeteget fogyott, csak a Dancing with the Stars próbái alatt 24 kilót adott le. – írta meg a Femina.hu Bizony volt idő, amikor Emilio alatt 168 kilót mutatott a mérleg. A túlsúly nemcsak a színpadi munkáit nehezítette meg, hanem már az életét is veszélyeztette. Amikor már a cipőjét sem tudta bekötni, és a fellépéseken levegő után kapkodott, úgy döntött, ideje változtatni.

Emilio látványos fogyása

– Nagyon lusta voltam, ha nem volt az étterem előtt parkolóhely, addig köröztem, amíg nem találtam egyet. Most akár kilométereket sétálok, átrendeződött az életem – mesélte a Blikknek.

View this post on Instagram

76 kilo minnusz 🔥👑

A post shared by Emilio Jellinek (@emilioking13) on

A 44 éves sztár egy látványos fotómontázst is mutatott az Instagram-oldalán, ami jól mutatja, hogy 76 kiló mínusszal szinte új ember lett. Azóta még többet fogyott, már 82 kilogramm mínusznál jár. Két évvel ezelőtt, 2018 szeptemberében 63 kilónál tartott.

View this post on Instagram

63 kilo minnusz!!! Ott szőke most barna👌🏾

A post shared by Emilio Jellinek (@emilioking13) on

A napilapnak azt is elárulta, hogy jelenleg 86 kiló, csak a Dancing with the Stars próbái alatt 24 kilótól szabadult meg. Nem iszik üdítőt, elhagyta a kenyeret, a tésztát is, még a marhapörköltet is csak csalamádéval eszi. Bár külsőleg rengeteget változott, fejben még fel kell dolgoznia, hogy már nem 168 kilós.

– Amikor először mentünk el vásárolni Tinámmal, az XXL-es inget választottam először, de a lötyögött. Amikor rám jött az L-es méretű, elkezdtem zokogni az öltözőben. Még át kell állítanom az agyamban, hogy nem kell már akkora hely, hogy elférjek – vallotta be.

forrás: femina.hu

indexkép: promotions.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: