Hirdetés 

George Clooney hetvenéves öregemberré alakult át Az éjféli égbolt című filmben. – írta a femina.hu

George Clooney-t nők milliói tartják álompasinak, és a szakma szívtipróként gondol rá: a People magazin kétszer is megválasztotta a valaha élt legszexibb férfinak. Ám új filmjének beharangozójában ez aligha mutatkozik meg, hiszen nem a megszokott külsejével láthatjuk viszont. December 23-án lesz elérhető a Netflixen Az éjféli égbolt című posztapokaliptikus dráma, amelynek a színész nemcsak főszereplője, hanem rendezője is.

A produkció kedvéért mindent bevetett, még arra is hajlandó volt, hogy hetvenéves öregemberként tűnjön fel benne.

Hatalmas, ősz szakállával nem csak mi ismertük fel nehezen, még a stábtagoknak sem ment könnyen, hogy beazonosítsák kollégájukat.

– Az első pár jelenetnél egy rakás ember fel sem ismerte, hogy én vagyok az. A feleségem is borzasztóan boldog volt, amikor végre befejeződött a forgatás – viccelődött a filmcsillag a Daily Mailnek.

Azt is elárulta, hogy annyira megtetszett neki megöregített külseje, hogy komolyan fontolóra vette, megtartja az arcszőrzetet, sőt szerinte jobban illik személyiségéhez ez a fazon, mint mostani megjelenése. A történet Lily Brooks-Dalton népszerű regényének cselekményét dolgozza fel, amely egy magányos sarkvidéki kutató történetét meséli el. A Clooney által alakított Augustine-nak a földön történt globális katasztrófa után egyetlen célja, hogy megállítsa egy csapat asztronauta visszatérését a bolygóra. Clooney nem tagadja, fél a produkció fogadtatásától, hiszen az egész projektet még a koronavírus-járvány kitörése előtt fejezték be, így akkor még sejtelme sem lehetett arról, hogy bemutatója idején már kevésbé lesz fikció a sztori, mint ahogy eredetileg gondolta.

forrás: femina.hu, Daily Mail

indexkép:Getty Images / Getty Images Hungary


Hirdetés