Hirdetés 

Közel 19 éve megszakítás nélkül szerepel a képernyőn hetente nagy sikerrel Tilinger Attila népszerű zenei műsora, a Házibuli. A producer-műsorvezető elmondta, ezalkalommal mindenszentek napján nem Házibulizik a képernyőn.

– Egyszer fordult elő eddig a közel húsz év alatt, hogy mindenszentek napjára esett a Házibuli, akkor nagy sikerű emlékműsort csináltunk az egyik csatornán. Erre készülünk most is, a megszokott koncepciót félretéve  rendhagyó műsorral jelentkezünk, amely nem bulislágerekkel, hanem a mindenszentek hangulatához illő produkciókkal kedveskedik a nézőknek. – mondta el Attila, aki szerint ezen a napon nem is kell “bulizni”. – Kevés olyan ember van, aki ne vesztett volna el már valakit az életében, így ezekben a napokban egy kicsit mindenki megáll és emlékezik, mi pedig ezt szeretnénk meghittebbé tenni vasárnap este mindenkinek. – mondta Tilinger Attila.

A vasárnap 19:55 órakor kezdődő Házibuliban többek között Delhusa Gjont, Nótár Maryt, láthatják a nézők, de fellép még  Szabyest, Magyar Rózsa, Kalucza Roland és a legendás zeneszerző – szövegíró, Kaszás Péter is a Muzsika Tv csatornáján.

 

 

/p>