Hirdetés 

Szó szerint a halál torkából mentette meg. A történettel arra szeretné felhívni a hatóságok figyelmét, hogy végre tiltsák be a kutyahús árusítását. – írta a szeretlekmagyarország.hu

Nagy port kavart a kínai közösségi médiában az a videó, amelyen egy szomorú tekintetű eszkimó kutya oszt pacsikat egy helyi hentesüzlet elé kikötve arra várva, hogy bent az üzemben a húsáért leöljék – írja a Daily Mail.

A kutya sorsa jóra fordult, az egyik járókelő örökbe fogadta a pacsizó jószágot. Az újdonsült gazdi a kínai Tiktokra, a Doujinra töltötte fel a történetet, azt sürgetve, hogy a kínai hatóságok végre szigorítsanak a jogainak védelme érdekében.

A videóban látszik, ahogy az eleinte félénk kutya láncra verve ül egy kerítés előtt – amely a leírás szerint egy olyan hentesüzlethez tartozott, ahol kutyahúst dolgoznak fel -, majd bátortalanul nyújtja a mancsát az arra járó embernek. Úgy vélik, hogy az állat lopott lehetett, a húsáért akartak pénzt kapni elrablói.

A kutyát végül Yuan Yuannak nevezte el új gazdája, és leírása szerint az állat teljesen kivirult, mióta nála van, és megmenekült a mészárosoktól.

forrás: Daily Mail, szeretlekmagyarorszag.hu

indexkép: Baon.hu

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading