Hirdetés 

Mi nagyon izgatottak vagyunk, hiszen még pár nap, és Palvin Barbi a MTV EMA díjátadó házigazdájaként Budapestről fog bejelentkezni, ami igazán különleges pillanat lesz. – írta a glamour.hu

Biztosan nem csupán mi, hanem Barbi is izgul a dolog miatt, azt mindenesetre már tudjuk, hogy Budapesten készül a nagy napra. Az MTV EMA próbáljáról posztolt csodaszép képeket, amelyeken ő ellenállhatatlanul gyönyörű a Budai Vár pedig pompásan mutatós, és elegáns látványt nyújt.

 

Közben Barbi, akiről tudjuk, hogy ő is imádja a halloweeni beöltözést, a testvérével és a barátnőivel tölti az év legrémesebb éjszakáját. Be is jelentkezett az idei horroklasszikus ihlette jelmezében.

Mondjuk őszintén szólva annyira cuki, hogy nekünk néznünk kellett egy ideig a posztját, amíg rájöttünk, hogy kinek is öltözött Palvin Barbi:


Palvin Barbi halloweeni jelmeze

Persze a horrorban jártasak a tipikus rekvizítumokból, a kantáros nadrágból, a lángvörös hajról azonnal ráismerhetnek Chuckyra a gonosz játékbabára Barbi szettjében, de azért valljuk meg, még a legfélelmetesebbre sminkelt Palvin Barbi is sokkal cukibb, mint az eredeti:

forrás, képek: Glamour.hu

/p>