Hirdetés 

Babonás vagy? Semmit ne bízz a véletlenre! Itt a jövő heti horoszkóp!

Kos

A hét első időszakában egy a környezetedben kialakuló helyzet, vagy egy esemény jó indokot ad arra, hogy egy kicsit elgondolkozz azon, milyen felelősségek nyomják a válladat. Érdemes azon is elmélkedned, hogy érdemes-e ennyi mindent magadra venned. Gondold meg azt is, mi lenne, ha néhány terhet nem vinnél tovább, különösen azokat, melyeket valójában mások helyett cipelsz. A hét második felében felfokozódhatnak körülötted az érzelmek, izgalmak. Egy magánéleti szituáció ugyanis szinte bombaként robban a környezetedben és hirtelen mindenki erről kezd majd beszélni. Talán egy régi kapcsolat szakad szét most, de arra is van esély, hogy ennek az ellenkezőjéről szólnak a hírek. Akármi is történik, számodra is tartogat tanulságokat.

Bika

A hét első időszakában egyre többször gondolsz arra, milyen jó lenne egy kicsit lazítani már a családi körben, a szeretteiddel. Hamarosan az is eljön, de ha igazán élvezni akarod ezt az időszakot, akkor az előtte lévőre viszont sokkal erőteljesebben kellene koncentrálnod. Most egy nehezebb időszak áll előtted, koncentrálj és adj bele mindent, hogy azután nyugalomban élvezhesd a jutalmat érte! A hét második felében egy kapcsolatod némileg megváltozhat, melyet egy esemény, vagy az arra adott reakció idéz elő. Most valakit egészen más színben látsz és ez mindenképpen hatással lesz hosszabb távon a vele való viszonyodra is. Igyekezz nyitott maradni a változásra, még akkor is, ha ez először nehezedre fog esni. Adj elég időt magadnak és neki is.

Ikrek 

A hét első felében egy kisebb-nagyobb trauma érhet, amit egy hozzád közelállóval történt változás, vagy hír idézhet elő. Igyekezz nyugalommal reagálni, ne ess pánikba és különösen arra figyelj, nehogy magadra nézve esetleg rossz következtetést vonj le mindebből. Most komoly fogódzót jelentenek számodra az ismerős helyek, tárgyak, emberek. A hét második felében könnyedén megtalálod az egyensúlyt önmagadban és remekül megtalálod a hangot a külvilággal is. Ezekben a napokban a személyes kapcsolataid remekül alakulnak majd, hatással leszel az emberekre, akik remekül reagálnak minden apró rezdülésedre. Ez az időszak kiválóan alkalmas arra, hogy egy új projektbe fogj, vagy meggyőzd a környezetedet valamiről.

Rák

A hét első időszaka számodra a gyarapodásról szólhat, ami nemcsak anyagiakban mérhető, hanem a személyes kapcsolataidat illetően is. Sikeres projekteket fejezhetsz be és indíthatsz be, de a szociális kapcsolataid is pozitív változáson mehetnek keresztül. Ezek közül pedig egy különösen izgalmasan alakul, vagy alakul át. Ezek a napok jó alkalmat kínálnak arra is, hogy az egészségeddel törődj! A hét második felében valami új érkezhet az életedbe, amit egy esemény, vagy egy találkozás indít el és amely, ha aktívan részt veszel benne, talán az életed egészére hatással lesz. Most jó érzékkel találhatsz rá egy szituációban a helyes döntésre, légy nyitott és kezdeményező kész. Ha belevágsz, izgalmas időszak vár rád, a sorsod most a te kezedben van.

Oroszlán

A hét első felében különösen jól vág az eszed, így ezekben a napokban érdemes használnod is ezeket a képességeidet. Most a tanulmányok, az üzleti tárgyalások és a nagyobb odafigyelést igénylő munkák ideje jön el számodra. Figyelj a papírmunkáknál minden alkotóelemre és vedd észre az apró betűs részeket is. A szellemi adottságaid most komoly gyakorlati hasznot hozhatnak számodra. A hét második felében a kalandvágy és a kockázatvállalási hajlandóság erősödhet meg benned. Most könnyebben kapható lehetsz egy kis flörtre, de kezdeményezőbb, bevállalósabb lehetsz a partnereddel is. Vigyáznod kell viszont a szerencsejátékokkal, mivel most egy izgalmas szituációban hamarabb veszted el az önkontrollt és talán olyat teszel, amit később nagyon megbánhatsz.

Szűz 

A hét első felében érzelmileg kiegyensúlyozottabb időszak vár rád, ami a környezeted egy részének is feltűnhet. Ne lepődj meg hát, ha most többen szeretnének elidőzni a közeledben, de akkor sem, ha valaki igyekszik majd megcsapolni a belső energiáidat. Légy óvatos az ilyen emberekkel, mivel képesek rövid idő alatt lemeríteni a készletet, majd sietve távozni a helyszínről. Te pedig ott maradsz fáradtan, kimerülve. A hét második felében egy feszült kapcsolatodban lesz alkalmad lépni egyet előre. Ez az időszak fokozottan alkalmas arra, hogy elásd a csatabárdot valakivel, de arra is, hogy egy régi félreértést eloszlass. Ehhez pedig nincs is másra szükség, mint néhány őszinte mondatra, pozitív gondolatra. Tedd meg, amit lehet, könnyebben fog menni, mint várod!

Mérleg 

A hét első felében akár az életed több területén is alkalmad lehet előrelépni. Most a karriered is jó irányba haladhat, sikeresen pályázhatsz egy új állásra, de egy kisebb-nagyobb béremelésre is esélyed lehet. A magánéletedben is pozitívan alakulhatnak a dolgok. Önbizalmad nő, kezdeményezőbb leszel és most jó esélyed lehet arra is, hogy egy feszültséggel terhelt kapcsolatodban haladást érj el. Használd ki a lehetőségeket! A hét második felében izgalmak várnak rád, ezek azonban nem valószínű, hogy idegességet, vagy káoszt hoznának. Sokkal esélyesebb, hogy ezek a napok kellemesen és érdekesen telnek el egyre növekvő várakozással a szívedben. Most erő és elszántság lehet benned ahhoz is, hogy egy rossz szokásodtól megszabadulj, akár örökre.

Skorpió 

A hét első fele egy viszonyod szorosabbá válásáról szólhat. Ez kapcsolatban lehet a karriereddel, de a magánéleteddel is és egyszerre hozhatja el a lelkedbe a nyugalmat és az izgalmat is. Ezekben a napokban önbizalmad és lelki erőd erőteljesen megnövekedhet, amely alapot ad egy fontos döntés felelős meghozatalára is. A hét második felében számíthatsz arra, hogy valaki hozzád fordul egy problémájával, segítséget, vagy megoldási javaslatot remélve tőled. Tedd meg, amit tudsz, de légy közben óvatos is. Ne feledd, hogy ami számodra tökéletes megoldást jelent, másnak talán a bajt hozza el. Jó szándékkal is adhatsz rossz tanácsot, számolj ezzel a felelősséggel!

Nyilas 

A hét első felében olyan helyzet alakulhat ki körülötted, amely alaposan próbára teheti a türelmedet. Valaki ugyanis visszaélhet a helyzettel, vagy a türelmeddel és olyat mond, vagy tesz, amivel neked, vagy egy számodra fontos embernek sérülést okoz. Jól válaszd meg a reakció módját, mert most kényes helyzet alakulhat ki körülötted, amely hosszú távon nagyobb hatással lehet az életedre, mint azt elsőre hiszed. A hét második felében tele lehetsz kreatív ötletekkel és alkalmad is lesz arra, hogy ezekkel több időt tölts el. Igyekezz nyitottan gondolkodni és meglátni egy lehetőséget, amely most ott kopogtat az ajtódon. Ne feledd azonban, ha azt az ajtót kinyitod, a körülötted lévő világ számodra már soha nem lesz olyan, mint előtte volt.

Bak 

A hét első felében érzelmileg érzékenyebb időszakot élhetsz meg és nagy szükséged lehet arra, hogy több időt tölts el olyan emberek társaságában, akikkel őszinte lehetsz és akik veled is azok. Ezekben a napokba előkerülhetnek elfeledett régi emlékek is, melyek kellemes érzéseket ébresztenek benned, ugyanakkor talán hozzásegíthetnek életed egy nagy felismeréséhez is. A hét második felében alkalmad lesz megmutatni egy számodra fontos embernek, mennyire törődsz vele és mennyire számíthat rád. Jó alkalom lehet ez arra is, hogy egy régi félreértést eloszlass, vagy egy régi vitát elsimíts és végre tiszta lappal folytasd az illetővel a kapcsolatodat. Számíthatsz arra is ezekben a napokban, hogy életedben megjelenik egy új elkötelezettség is.

Vízöntő 

A hét első felében nyitottabban és érdeklődőbben fordulhatsz a külvilág felé és ez alkalmat ad arra, hogy olyan dolgokat is észrevegyél, melyek amúgy általában elkerülik a figyelmedet. Most megláthatsz valakiben valamit, amiről talán azt sem tudtad, hogy létezik és ettől más szemmel tekinthetsz rá. Ismerkedj ezzel az új érzéssel, mert lehet, hogy ezután végig része lesz az életednek! A hét második felében kiemelten kell foglalkoznod a pénzügyeiddel és az időbeosztásoddal, mivel ahhoz, hogy az előtted tornyosuló feladatok rendben megvalósuljanak komolyan tervezned és szervezned szükséges. Készíts részletes haditervet, mert ami most rád vár az sokkal inkább hasonlít egy kemény csatára, mintsem egy sétagaloppra.

Halak 

A hét első felében egy fontos kapcsolatodat izgalom, vagy dráma terhelheti meg, amit rugalmassággal és nyitott hozzáállással orvosolni tudsz. A probléma azonban, amely most felszínre került ezzel még nem biztos, hogy végleg meg fog oldódni, így igyekezz hosszabb távon gondolkodni, ha nem akarod, hogy később egy váratlan helyzetben csontvázként ugorjon elő a szekrényből. A hét második felében a környezeted értékelni fogja azt az erőt és kezdeményezőkészséget, amely most belőled árad. Jó alkalom lehet ez arra, hogy tervezz, szervezz és ebbe másokat is bevonj. Ha van egy régi elképzelésed, melyet eddig még nem tudtál megvalósítani, most alkalmad lehet erre is, ráadásul mindebben melléd állhat valaki, akire talán nem is számítasz.

forrás: alon.hu

indexkép: Ripost

/p>