Hirdetés 

Nicole Kidman öt sorozaton dolgozik egyszerre, miután a korábban bejelentett projektei mellett előállt még eggyel. – írta az Origo.

Nicole Kidman új sorozaton dolgozik az Amazonnal, ő lesz a főszereplője és az egyik executive producere a Things I Know to Be True-nak, amely Andrew Bovell azonos című színdarabján alapul.

A színésznő Sydney-ben látta a darabot, és egyik meghatározó színházi élményének nevezte, ez után döntött úgy, hogy elkészíti a tévés verziót. A történet egyébként egy idősödő házaspárról szól, akik már felnőtt gyerekeik váratlan döntéseivel kénytelenek szembesülni.


Nicole Kidman (Fotó: Vera Andersson)

Kidmannek csak a napokban indult el új sorozata, a Tudhattad volna (The Undoing), de a Things I Know to Be Truth-on kívül is még legalább négy tévés projekten dolgozik, miközben filmek is várhatók tőle.

Szintén az Amazonnak készíti a The Expatriates-et és az A Good Marriage-et, amelyekben csak producerként közreműködik, valamint a Pretty Things-et, amelyben játszani is fog – mint ahogy ő lesz az egyik főszereplője a Hulu Nine Perfect Strangers-ének is, amely Liane Moriarty magyarul is olvasható könyvén, a Kilenc idegen-en alapul.

forrás: Origo


Hirdetés