Hirdetés 

A sztárok is emberek, tartja a régi mondás. Köztük is vannak olyanok, akik még ha egy-egy produkcióban közösen is szerepelnek, a valóságban messze nem olyan a viszonyuk, mint a képernyőn, rosszabb esetben ki nem állhatják egymást, ennek pedig még hangot is adnak. De vannak olyan sztárok is, akiknek még együtt sem kell dolgozniuk ahhoz, hogy konfliktusba keveredjenek egymással. – írta a femina.hu

A sztárok legnagyobb balhéi

Julia Roberts karrierje során több alkalommal került az újságok hasábjaira azzal kapcsolatban, hogy egy-egy kollégájával nem éppen idilli a viszonya. Ezek közül volt olyan eset, ami teljesen valótlan volt, erre kiváló példa, amikor együtt forgatták Susan Sarandonnal az Édesek és mostohák című alkotást. A két színésznőről azt pletykálták, mennyire nem jöttek ki jól egymással a közös munka során, ám ez egyáltalán nem így volt, csak az egyikük PR-osa terjesztette el a pletykát, hogy még többen beszéljenek a filmjükről. Robertsnek viszont volt olyan konfliktusa is, ami tényleg igaz volt, Nick Nolteval még a ’90-es években dolgoztak együtt, a közös munka során egymás agyára mentek, több jelenetüket inkább külön-külön vették fel, nehogy a nézőknek szembe tűnjön, mennyire nem kedvelik egymást.


Nick Nolte szerint Julia Roberts közel sem kedves ember (Fotó: femina)

Roberts a férfiról a New York Timesnak adott interjújában elmondta, mennyire gusztustalan ember. A durva vádakra a színész is reagált, elmondta, szerinte nem elegáns így pocskondiázni egy kollégát a sajtón keresztül, majd hozzátette, köztudott, hogy Julia Roberts a valóságban nem kedves ember.

forrás: femina.hu

/p>