Hirdetés 

Pintér Tibor (46) neve többször is felvetődött az Álarcos énekes előző évadában, amelyben a Nyomozók és a nézők is őt sejtették a maszk alatt. Akkor azonban mindenki tévúton járt, most viszont valóban Tenya volt a Maki jelmezben, legnagyobb bánatára pedig le is kellett lepleznie magát a legutóbbi adásban.-írta a Blikk.

Csak a páromat, Jennifert avattam be abba, hogy én vagyok a Maki. Egy idő után nehéz volt megtartani a titkot, főleg a kollégák előtt, akik évek óta minden mozdulatomat ismerik. A harmadik adás után már éreztem, hogy gyanakodva figyelnek és kérdezték, hogy esetleg én vagyok-e a maszk mögött – mesélte nevetve Tenya. – Olyan is volt, hogy a kisfiam nézte a tévét és fölhívott, hogy felismerte a hangomat de tagadtam. Nagyon vicces volt, hogy az egyik üzletben az eladó mondta, hogy művész úr, biztosan maga a Zebra. Úgy tettem, mint aki azt sem tudja, hogy milyen műsorról beszél.


Pintér Tibor leleplezte magát (Fotó: RTL Klub)

– Nem vagyok táncos alkat, inkább énekes vagyok. A kihívást az jelentette, hogy mozgásomat, a magasságomat, a testalkatomat úgy rejtsem el, hogy a Nyomozók ne jöjjenek rá, én vagyok a maszk mögött. Könnyen tudtam mozogni a jelmezben, annak ellenére, hogy nyilván egy maszkban nincs olyan térlátás, mint nélküle, még indán is tudtam lógni, ami azért komoly feladatot jelentett – mesélte Tenya, aki hiába vetett be mindent, Gáspár Laci (41) rájött, hogy ő van a maszk alatt.

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading