Hirdetés 

Barbee 18 évesen robbant be a köztudatba, majd 2012-ben visszavonult a nyilvánosságtól. – írta a femina.hu

Az első számú hazai zenetévé, a VIVA TV 2001. június 4-én indult, akkor még VIVA + néven. A csatornának köszönhetően olyan feltörekvő tehetségeket kezdtek bálványozni a magyar fiatalok, mint Lola, Mark, SP vagy Fluor Tomi.

Bata Adrienn, vagyis Barbee 2008-ban az Ébressz fel című bemutatkozó dalával szőke ciklonként csatlakozott ehhez a gárdához.

Barbee így néz ki 30 évesen

Egy évvel később dobta piacra a Popsztár című stúdióalbumát, valamint videóklipjei is folyamatosan pörögtek a zenecsatornán. A tinédzserek körében hamar kedvenccé vált, és bár kislányként a reflektorfényről álmodott, mivel szegény családból származik, sosem hitte, hogy van jövője énekesnőként.

Előfordult, hogy anyukám érezte, nem jó irányba haladok, ilyenkor hamar visszarángatott a valóságba, és arra is odafigyelt, hogy a hirtelen jött népszerűség miatt ne sérüljek lelkileg.

– mesélte a Story magazinnak 2020 októberében.


Barbee 2010-ben, és 2020 júliusában.
Barbee 2010-ben, és 2020 júliusában. (Fotó: Facebook/Barbee, Instagram/Barbee)

Hiába nyerte el 2011-ben a VIVA Comet Legjobb Női Előadójának járó díját, egy évvel később úgy érezte, hátra kell lépnie egy lépést. Menedzsmentjével abbahagyták a közös munkát, és visszaköltözött Ózdra a családjához.

Nem tudtam, mit kezdjek magammal. Végül lediplomáztam marketing szakon, pedig sosem akartam B tervet.

– mondta az egykori énekesnő.

forrás: femina.hu

indexkép: Doily.hu

/p>