Hirdetés 

A tinik bálványa, a legmegosztóbb hazai popsztár Szabyest azzal robbant be a köztudatba, hogy közzétett egy videót, amelyben bepanírozott, majd kisütött egy iPadet. 


Szabyest minden lépését megfontoltan tette, sikereit ennek a tudatosságnak köszönheti (Fotó: femina.hu)

A hatás nem maradt el, milliók kezdték követni a Youtubert, aki a már említett „munkássága” mellett zenei pályáját is szisztematikusan, okosan építette. Számtalan népszerű sláger fűződik a nevéhez, amely dalok nézettsége a YouTube-on összesen több, mint 30 milliót taksál. A komolytalan és megosztó videók mellett tehát Szabyest értéket képvisel, mutatja mindezt, hogy lemezeiért kiadók álltak sorba, közösségi oldalait többszázezren követik, a legutóbb megjelent lemeze, amely a Dilemma címet kapta, 30 héten keresztül volt a legeladottabb lemezek hivatalos hazai slágerlistáján és mindössze 16 hét alatt aranylemez lett.

Dilemma című lemeze rövid idő alatt aranylemez lett (Fotó: Strong Record)
Nincs megállás

Szabyest az új albumát készíti jelenleg, amely jövő év januárjában jelenik meg, emellett azonban idén is számtalan újdonságot tartogat rajongóinak, emellett nem tud elmenni fontos társadalmi jellegű témák mellett szó nélkül. Kisfilmeket készít, amelyben ő a forgatókönyvíró, a rendező, az operatőr, a gyártásvezető, tulajdonképpen minden…

Legutóbb fiatal felkapott influencerekkel készült drogprevenciós kisfilm. A CREWFLiX csapatának 3. kisfilmjeként jelent meg a Csatatér. A kisfilmnek a címadó dala Szabyest – Csatatér dala képviseli.A fiatal csapat közönsége nagyon pozitívan fogadta ezt a társadalmi témájú kisfilmet is, Szabyest pedig komolyan gondolja, hogy nem lehet minden érzékeny témát a szőnyeg alá söpörni.

Szeretnénk nyitni a fiatalok felé komolyann tartalmakkal, olyasmivel, amiben nem csak butaságot láthatnak a fiatalok interneten, hanem komoly és komor témákat is. Célunk, hogy többet láttassunk a világból a fiataloknak és lássanak olyan elrettentő, szomorú példákat is, amiket nem illene követni. A missziónkat folytatjuk és már készülünk a következő kisfilmünkkel is.

-mondta a fiatal popsztár.

A további kisfilmeket megtekinthetőek IDE kattintva.

indexkép: facebook.com/szabyest

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading