Hirdetés 

2001. január 2-án halt meg Jimmy egy sajnálatos balesetben. Azóta is rajongók százai emlékeznek rá mindenszentek és halottak napján. – írta az indirekt.hu

Most lesz húsz éve, hogy Jimmyke, vagy ahogy mi szólítottuk, Imi, vagy Dagi meghalt. Számunkra ő nem egy híres énekes, hanem a testvérünk volt, bár megesett, hogy viccből művész úrnak tituláltuk. Olyankor még magáztuk is.

-mondta a Borsnak Árpy, hozzátéve: mivel Jimmy nagyon szerette az életet, nem sírva szeretne rá emlékezni. Ebben egyébként az édesanyjuk, a 94 éves Anna néni is egyetért, aki biztos benne, hogy a fiát az Isten kegyelmébe fogadta. Jimmy egy családinak épített kriptában alussza örök álmát, így a koporsója mellett az édesanyjáé is elférne, ha majd eljön az ideje, ő azonban szeretett férje mellett szeretne nyugodni.

Megvan a helyem a cinkotai temetőben a gyerekek édesapjával közös sírban – magyarázta a lapnak Anna néni, aki mostanában egyre többet gondol az elmúlásra. – A halott a halottakhoz tartozik, az élő pedig az élőkhöz, ezért nem szoktam Imicivel beszélgetni, nem emlegetem a nevét, ha eszembe jut valami. Nem imádkozom hozzá, mert hiszem, hogy az csak Istent illeti meg. A fiamat a szívemben őrzöm. Nem tudom, mennyi időm van még hátra, de nem félek a haláltól, az Úr kezében vagyunk mindannyian. Igyekeztem becsületesen és szépen élni, erre tanítottam a gyerekeimet is.

– fejezte be Anna néni.

/p>