Hirdetés 

Megkezdte kéthónapos börtönbüntetését a vesztegetés miatt elítélt Lori Loughlin, az is kiderült, hogy milyen körülmények között telnek majd a mindennapjai. – írta az Origo.

Felicity Huffman mellett a Bír-lak egykori színésznője, Lori Loughlin is belekeveredett az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba, vesztegetésért két hónap börtönre ítélték. A büntetését legkésőbb november 19-én kellett volna megkezdenie, de inkább már október 30-án bevonult, azt reméli, hogy – jó magaviselet esetén – karácsonyra már otthon lehet. Loughlin a kaliforniai Dublinban, a nem túl szigorú FCI Dublinban tölti a büntetését, de azért komoly szabályrendszert kell betartania, legalábbis az eddigi életéhez képest mindenképp nagy változásra számíthat.


A világhírű színésznő épp börtönbüntetését tölti (Fotó: consequenceofsound.net)
Retorzió, ha nincs rend a cellában!

A TMZ szerint az ébresztő mindennap hajnali ötkor van, a takarodó pedig este kilenckor: ha valaki elalszik, kihagyja az étkezési időt, netán nem takarítja rendszeresen a saját celláját, az retorzióra számíthat. Az elítéltek számára kötelező valamilyen munkát, főzést, mosogatást, takarítást vállalni, de persze van lehetőség szabadidős programokra, kosárlabdázásra, röplabdázásra, pingpongozásra is. A rabok a rádiócsatornák mellett saját, jóváhagyott zenéiket is hallgathatják, és tévét is nézhetnek, de csak azt az egy csatornát, amit épp beállítanak nekik az őrök.

forrás: Origo.hu

indexkép: Fox News

 

/p>