Hirdetés 

Tóth Gabi dögös szerelésben szántotta fel a Dancing with the Stars színpadát.

A Dancing with the Stars szombati adásának jelmondata szerint aznap este bármi megtörténhetett. A produkció készítői mindent bevetettek, hogy egy hamisítatlan halloweeni show-t tárjanak nézőik elé.

Az adás extra fellépője Tóth Gabi volt, aki volt kedvesével, Trap kapitánnyal és annak zenekarával, a Tha Shudrassal szántotta fel a parkettet. A nézők nem csak a dalválasztástól és a műsor tematikájához passzoló, ijesztő látványvilágtól ájultak el, az énekesnő alakját sem győzték dicsérni.

Tóth Gabi dögös miniruhája

Kiss Ramóna és Stohl András már az adás elején beharangozta, hogy lehengerlő fellépéssel tér vissza a kamerák elé, és jóslatuk igaznak bizonyult: dögös ruhájában bombaként robbantotta fel a színpadot.


tóth gabi dancing 1
Tóth Gabi és a Tha Shudras frontembere, Trap Kapitány (Fotó: TV2)
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Holdapf Linda stylist egy szuperszexi, csillogós minit választott ki neki, amelyet a derekára varrt láncok és a mély dekoltázs tett igazán extravagánssá, illetve a rövid fazon hosszú, vékony lábait is láttatni engedte. A szettet menő, fűzős combcsizma egészítette ki, valamint az ékszerekkel sem fukarkodott: hatalmas, arany karika fülbevaló tette tökéletessé a szerelést.

Egy cseppet sem meglepő, hogy ezután elárasztották az Instagram-oldalát a bókok, rajongói nem hagyhatták szó nélkül, mennyire jól néz ki 11 hónappal a szülés után.

https://www.instagram.com/p/CHBiJ4jJN-5/

“Egy szexi anyuka kérem. Brutál jó hanggal. Isteni vagy!” – írta az egyik kommentelő.

„Nagyon “állat” voltál Gabi! Erőteljes hang, megjelenés! Imádtam minden részletét, tátott szájjal néztem a kanapéról. Mindent is! Leénekeltél!”

Sokaknak Lady Gaga jutott eszébe kedvencük vad külsejéről, másoknak az egyik képregényhős, a Macskanő ugrott be.

forrás: femina.hu

indexkép: TV2

/p>