Hirdetés 

Néhány hónappal ezelőtt nagy fordulatot vett Aurelio Caversaccio élete: az egykori valóságshow-szereplő egyetemre jár, amelyet nagyon élvez. – írta a Blikk.

Élvezi az egyetemet Aurelio Onorato Caversaccio! A fiatalember, aki a Való Világ hatodik szériájában győzedelmeskedett, július végén nagy örömmel jelentette be, felvették a Szegedi Egyetem testnevelés szakára. Mint megírtuk, a sikeres felvételit megünnepelvén Ciprusra utazott, ahonnan kalandos volt a hazaútja, ugyanis lekéste a járatát.

Az egykori valóságshow-hős minden bizonnyal nagyon élvezi az egyetemet, csak azt sajnálja, hogy nem járhat be a járványhelyzet miatt. Mint azt korábban elmondta, a világszerte terjedő koronavírus-járvány az ő életébe is hozott nehézségeket: egyedül, magányosan él, az otthonát sem igazán hagyja el, am nagyon megviseli. De örül, hogy tanulhat.


Aurelio elkezdte az egyetemet (Fotó: RTL Klub – BeleValó)

 

Levelezőn tolom a tesiszakot. Nagyon vártam már, hogy bejárhassak a Szegedi Egyetemre és újra az iskola padjait koptassam, de hát úgy alakult, hogy itthonról tanulok. Pedig jó lett volna a csoporttársaimmal is találkozni, akiket a „szakasznak” neveztem el, mintha a katonaságban lennénk.

 – mondta az AcNewsnak Aurelio.

Az egykori valóságshow-hős úgy véli, a Való Világ következő szériája, mely november 18-án startol el, brutális lesz.

forrás: Blikk

indexkép:nlc.hu

/p>

%d