Hirdetés 

Elvileg már közösségbe is mehetne Csepel polgármestere, aki 6 nap kórházi kezelés után otthon lábadozik koronavírus fertőzése után. Borbély Lénárdnak súlyos szövődményt okozott a vírus, kétoldali tüdőgyulladása lett. A polgármester mindenkit óvatosságra int, szerinte a vírusnak az a logikája, hogy nincs logikája. – írta az atv.hu

Még szabadtéren is maszkot viselt Borbély Lénárd, amikor Csepel új játszóterének átadásán vett részt nemrég. Mégis megfertőződött, majd kórházba került.

Azt mondták a kórházban, hogy az immunrendszeremet gyakorlatilag kinullázta a vírus, és ezt követően pedig jött a szövődmény, ami a kétoldali tüdőgyulladás volt.

– mesélte Borbély Lénárd polgármester.

Hat nap intenzív gyógyszeres kezelés és oxigén terápia után kiengedték a kórházból. A zárójelentése szerint elvileg már közösségbe mehetne.

A tüdőgyulladásom az nagyrészt visszahúzódott, de azért azt érzem, meg egyéb orvosokkal is konzultálva, a leleteken látszik, hogy még nem múlt el teljesen, úgyhogy óvatosan vissza fogok térni a munkába, de még azért orvosaim tanácsára még pihenni fogok valamelyest.

– fejtette ki Csepel polgármestere.

forrás: atv.hu

indexkép: Népszava

 

/p>