Hirdetés 

A country zene egyik legnagyobb amerikai sztárja, a színészi tehetségét is gyakran kamatoztató LeAnn Rimes is a pikkelysömör nevű bőrbetegséggel küzd. A már több mint 40 millió lemezt eladó 38 éves énekesnő és dalszerző a Pikkelysömör Világnapja alkalmából anyaszült meztelenül fotóztatta le magát, hogy a képet az Instagramon megosztva bátorítsa a hasonló betegséggel küzdő polgártársait.


Eljött az én időm, hogy gátlástalanul őszinte legyek, nagy szüksége volt erre a testemnek-lelkemnek – mondta LeAnn Rimes

 A pikkelysömör a bőr fokozott elszarusodásával járó nem fertőző betegség, amely leggyakrabban 20-30 éves kor körül jelentkezik. A betegségben szenvedők számára sajnos jelenleg nem létezik végleges gyógyulást elérő szer vagy eljárás, ám a rendelkezésre álló terápiás módszerek sokat javítanak a betegek állapotán. Minden életkorban, férfiak és nők is érintettek lehetnek. A betegségben szenvedők számára sajnos jelenleg nem létezik végleges gyógyulást elérő szer vagy eljárás, ám a rendelkezésre álló terápiás módszerek sokat javítanak a betegek állapotán, írja a Webbeteg.

forrás: borsodhír.hu

indexkép: New York Daily News

/p>