Hirdetés 

Ács Bálint a Life TV Vacsorakirály című műsorában sóskúti tanyáján látta vendégül a műsor szereplőit. – írta a life.hu

Shygys együttes 1997-ben alakult meg a Backstreet Boys mintájára, az öt tag kiválasztásakor nem csak az ének-, hanem a tánctudás is számított. 1997 decemberében jelent meg első kislemezük a Hello, majd 1998-ban első albumuk Shygys címmel. Az 1999-ben kiadott második albumuk a Vágyom rád címet kapta, és aranylemez lett.

A lányok egyik nagy kedvence Ács Bálint volt, aki a Life TV-n hétköznap esténként jelentkező Vacsorakirály című műsorban szerepel a héten. A csütörtök esti adásban a birtokán vendégeskednek a gasztrovetélkedő szereplői.

Ács Bálint egy sóskúti tanyán él

A Shygys továbbra is az élete része, csak öt tag helyett hárman lépnek fel, Ács Bálint Csordás Leventével és Gajdos Attilával áll színpadra.

Színésznek tanult, 2001 után visszatért a színpadra, majd 2010-ben lovardát indított. Feleségével, Brunner Mártával később egy élménybirtokot hoztak létre Sóskúton, ahol nemcsak lovak, hanem birkák, kecskék, malacok, tyúkok és egyéb állatok is élnek.

A tanyán sok vendég és barát jár, ezért a 45 éves sztár megszokta már, hogy gyorsan főzzön sok emberre a bográcsban is, így a Vacsorakirályban sem okozott gondot számára a háromfogásos menüsor elkészítése.


acs-balint-soskut

Fotó: Life TV/Vacsorakirály

Azt csak kevesen tudják, hogy spanyol gyökerekkel rendelkezik, így a menüben spanyol ételek is helyet kaptak.

– Anyu meg apu sokat dolgozott, gyermekkoromban nagymamámmal éltem sokáig, hatéves koromig nem is beszéltem magyarul. Nem is járhattam óvodába, csak az utolsó évben.

acs-balint-batch

Fotó: Life TV/Vacsorakirály

A Vacsorakirály egyik e heti adásából az is kiderült, hogy miért mindig Ács Bálint merít a vendégeknek.

– Az én családom spanyol, ahol tilos a nőnek merni és kenyeret szelni, ezen kívül mindent a nő csinál – árulta el.

indexkép: Magyar Slágerek

/p>